Ukradl auto a ještě s ním naboural policisty

Honička skončila nehodou.
Honička skončila nehodou. | autor: PČR

V úterý odpoledne to v Hradci na letišti vypadalo jak v akčním filmu. Bohužel to skončilo zraněním tří policistů, z nichž jeden byl zraněn vážně. "V úterý před půl třetí odpoledne jsme na lince tísňového volání obdrželi oznámení, že v okolí letiště v Hradci Králové se má pohybovat kradené vozidlo. Na místo ihned vyrazily policejní hlídky," líčí akci mluvčí královéhradecké Policie ČR Jan Čížkovský. Když hlídky dorazily k letišti řidič se proti nim řítil vysokou rychlostí. Jedno z policejních vozidel zastavilo uprostřed vozovky, řidič s vozidlem Volkswagen první vozidlo protisměrem objel a za ním čelně narazil do právě přijíždějícího vozidla druhé hlídky. Sedmadvacetiletý řidič se po nehodě dal na útěk, ale po několika metrech ho policisté zadrželi.

Dle prvotních informací dva z policistů při nehodě utrpěli lehká zranění, třetí policista utrpěl zranění vážná. Zadržený muž byl zraněn lehce. U řidiče bylo orientačními testy vyloučeno požití alkoholu i návykových látek. Na místě bylo potvrzeno, že vozidlo bylo skutečně o tomto víkendu odcizeno v Hradci Králové. Škoda na obou zničených vozidlech je asi ve výši 350 tisíc korun. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky, včetně vrtulníku Letecké záchranné služby Královéhradeckého kraje.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme