U Milety zhoustne provoz ještě více, na mostu U soutoku budou opravovat silnici

Křižovatka Mileta
Křižovatka Mileta | autor: hradeckralove.cz

Od zítřejšího dne až do konce měsíce bude lepší se úseku v ulici Sokolská nedaleko křižovatky Mileta vyhnout. Nebo se alespoň obrnit trpělivostí. Kolony, které tam v určitých hodinách vznikají nyní budou zřejmě ještě delší, u fakultní nemocnice se totiž bude v délce 225 metrů ve směru od křižovatky Mileta směrem k mostu U soutoku opravovat živičný povrch komunikace. Situaci u Milety můžete sledovat na naší webkameře.

První etapa proběhne od 14. do 22. října. V těchto dnech bude uzavřen pravý jízdní pruh. V druhé etapě, která proběhne od 23. do 31. října, bude naopak neprůjezdný levý jízdní pruh. Omezení se netýká jen řidičů, ale i chodců. Ti budou muset místo uzavřeného přechodu pro chodce před nemocnicí použít nedaleký podchod. Stavební práce na komunikaci si vyžádají i dočasné posunutí zastávky MHD. "Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi frekventovanou a zatíženou komunikaci, předpokládáme zde tvoření kolon i mírné zdržení. Žádáme proto řidiče, kteří daným úsekem pravidelně projíždějí nebo budou projíždět, aby s tímto omezením počítali a byli trpěliví," okomentovala Lenka Burýšková z hradecké Policie ČR.

Začátkem října měly skončit práce na rekonstrukci vozovky v Úprkově ulici. Nebudou však dokončeny v původně ohlášeném termínu. Objízdná trasa pro linky MHD číslo 11 a 17 proto bude platit až do pondělí 24. října.

Až do konce října také potrvají dopravní omezení v ulici Labský most - silniční okruh u OBI. Pokračují tam práce na údržbě mostu a provoz je převeden do protisměru. Omezení potrvá až do 31. října.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
13.10.2016 17:44
Tomáš Marný (neregistrovaný)
Projekt
A kdy konečně dojde na realizaci schváleného projektu na řešení Milety?!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme