Tylova léta budou v Hradci Králové letos již po páté

Netradiční hudební festival, který se v centru Hradce Králové koná již pravidelně vždy v úvodu školního roku, slaví letos malé jubileum. Pořadatelé představili program 5. ročníku, ve kterém vyslyšeli přání diváků.

Letošní ročník festivalu Tylova léta se uskuteční v pátek 16. září 2011 a to tradičně v areálu Gymnázia J. K. Tyla. Organizační tým se při sestavování programu nechal inspirovat svými fanoušky. Jejich slovo bylo díky internetové komunikaci velmi výrazné. Festival zahájí jediní zástupci královéhradeckých kapel The Coolers, jako další se představí skupina Imodium, na jejíž loňské avizované vystoupení bohužel nedošlo. Dalšími hosty “Tylovek” budou česko-americká formace Airfare, světem protřelá kapela Sunshine a vůbec poprvé se na festivalu představí i pardubická Vypsaná Fixa, která patří mezi návštěvníky festivalu k těm nejvytouženějším českým kapelám. Předprodej vstupenek probíhá již v těchto dnech v obchodním domě CMI Plaza v Kladské ulici v Hradci  Králové na Slezském Předměstí. Vstupenky bude možné pořídit nejprve v limitované edici za 130 Kč a po jejím vyprodání za 150 Kč.
Festival Tylova léta se uskutečnil poprvé v roce 2007 jako malý koncert několika kapel u příležitosti 80. výročí otevření budovy Gymnázia J. K. Tyla. Postupně se během pěti let rozrostl a stal se významným hudebním setkáním studentů, učitelů i královéhradecké veřejnosti.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme