Týden proti AIDS opět v Hradci Králové

Od 28.11 do 2.12. proběhne v Hradci Králové již podesáté "Týden proti AIDS", který s podporou města pořádá o.s. Sion – Nová generace ve spolupráci s mezinárodní organizací ACET.

Jak uvedl Boris Váňa z organizačního týmu, hlavní část projektu tvoří přednášky na téma "Sex, AIDS a partnerské vztahy", které jsou určeny žákům 8. a 9. tříd základních škol a studentům středních škol a učilišť. "Lektoři ACETu sklízí úspěchy na mnoha českých školách, kde oslovili již více než 500 tisíc mladých lidí. V rámci projektu každoročně přednášky zhlédne na 1.800 studentů z Hradce Králové," uvedl Váňa.
Nedílnou a oblíbenou součástí programu je také multimediální večer - FREE CLUB, který volně navazuje na školní přednášky. Jako vždy nebude chybět spousta soutěží a hudby, videoshow, malé občerstvení a samozřejmě i prostor pro neformální povídání s lektory na žhavá teenagerovská témata. Tento večer proběhne ve čtvrtek 1.12. od 17 hod. v aule Střední zdravotnické školy.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme