Tuningfest 2008 se blíží

Již tento týden se na letiště v Hradci Králové začnou opět sjíždět milovníci rychlých kol, zvučných motorů, vyšperkovaných interiérů a kdo ví jak ještě vytuněných aut. Uskuteční se zde premiérový ročník Tuningfest 2008. Akce volně navazuje na tradiční Tuning Party, která se v Hradci Králové konala v předchozích letech.

Organizátoři pro účastníky i návštěvníky Tuningfestu připravili bohatý program. Kromě vystavených aut budou mít možnost obdivovat kaskadérské kousky Petra Manďáka a Pavla Vika, řádění Holanďana Michela Kooije na čtyřkolce s plameny šlehajícími z výfuků a v neposlední řadě divokou jízdu Double stunt teamu, který bude předvádět bouračky s auty. Své triky přijede předvést i mnohonásobný mistr ČR v trialu Pavel Balaš a vícenásobný mistr ČR v bmx Kamil Feifer se svým Monkey Camp teamem.
Jako na každém tuningovém srazu, ani na Tuningfestu nebude chybět sprint a gumování. "Tentokrát ovšem nepůjde o žádnou plánovanou exhibici, prostor budou mít samotní řidiči. Kterýkoliv odvážlivec tak může vjet do ringu, dát zabrat pneumatikám a otestovat svojí dovednost či předvést ostatním, co dokáže," říkají organizátoři tuningového srazu.
Brány hradeckého letiště se otevřou už v páteční poledne, vlastní program pak začíná v pátek v 18 hodin. Cena vstupného je 350Kč za osobu, nic jiného se neplatí. Stany, kempové vozy, vjezd na plochy, paintball, motokáry a další části doprovodného i hlavního programu jsou zdarma. Stokorunovým poplatkem je pak zpoplatněna ještě registrace vozů k účasti ve sprintu. Rodinné vstupné bude 350 Kč za jednoho rodiče a dvě děti do 12 let. Vstupenky budou k dostání přímo na místě.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme