Tržby za internetové dobíjení městských karet přesáhly půl milionu

| autor:

Dobíjení městských karet je od prvního března 2015 možné také přes internet. Do té doby si mohli zákazníci předplatit karty pouze v zákaznických centrech či v šesti automatech. Tato služba zůstává, nově lze ale platbu provést také on-line na internetových stránkách Dopravního podniku Hradec Králové. Podnik si novou službu nemůže vynachválit, velký zájem o ni projevili i cestující.

Bezhotovostní dobíjení karet je možné už více než měsíc. „Plnění přes internet je přes platební systém GoPay možné od 1. března jak u předplatných časových jízdenek, tak i u dobíjení elektronické peněženky. On-line platbu lze provést na stránkách dopravního podniku pomocí platební karty, prostřednictvím on-line internetového bankovnictví pomocí platebních tlačítek nebo klasickým platebním příkazem,“ uvádí vedoucí marketingu dopravního podniku František Meduna.

Za dosavadní více než měsíční provoz využilo tuto službu přes 2 000 zákazníků a celkové tržby se na konci minulého týdne, ve čtvrtek 9. dubna, přehouply přes hranici půl milionu korun. „V průběhu týdne je nejčastěji využíváno této služby v pondělí a úterý a nejméně kupodivu v sobotu, kdy on-line dobíjí pouze kolem devíti procent zákazníků,“ dodal František Meduna.

On – line dobíjení městských karet se podle vyjádření podniku rozběhlo bez obtíží, zákazníci si na něj velmi rychle zvykli. Oblibu si získalo především díky rychlému převodu peněz. Platba je zaregistrováno do 60 minut, u běžného bankovního převodu to může trvat i dva dny. Přesnější informace o nové službě dopravního podniku naleznete v tomto článku.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Další řidiči hradecké MHD získalil ocenění v Jízdě bez nehod

Dnes proběhlo tradiční slavnostní vyhodnocení soutěže Jízda bez nehod, kdy v jeho rámci další řidiči královéhradecké MHD převzali z rukou dopravně technického ředitele Dopravího podniku města Hradce Králové Vladimíra Pejřila diplom a jednorázovou finanční odměnu za…
Čtěte více

Další řidiči hradecké MHD úspěšní v Jízdě bez nehod

Tři „milionáři“ přibyli v závěru letošního roku mezi řidiči MHD v královéhradeckém dopravním podniku. Jde o šoféry, kteří úspěšně brázdili ulice města 20 let bez zaviněné nehody. Dnes byli slavnostně oceněni za účasti vedení podniku i města.
Čtěte více

ZVEME: Zažít můžete Noc vědců, pohádkovou či hororovou bojovku v lesích

Kam vyrazit v Hradci o víkendu? Třeba do Dopravního podniku, který u příležitosti 95. výročí založení městské hromadné dopravy v Hradci Králové pořádá den otevřených dveří. Univerzita a další vědecké instituce lákají na Noc vědců. Vyrazit můžete do hradeckých lesů na…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme