Truckerský babinec pro ženy - řidičky

Pro ženy, které pravidelně při výkonu svého povolání usedají za volant nákladního automobilu, je určen tzv. Truckerský babinec. Ten pořádá v první den konání Czech Truckfestu v Hradci Králové dlouholetá řidička kamionu Jolana Jedličková z Lázní Bohdaneč.
"Mělo by být setkání všech dam, které se rozhodly spojit kus svého života s náročnou prací šoférky. Jde o to si sdělit vlastní zkušenosti s prací v tomto dříve pouze mužům určeném oboru, vzájemně se poznat a probrat všechny strasti a slasti řemesla z pohledu nás žen," uvedla organizátorka.
Setkání se uskuteční v sobotu 11. září,  od 15 hodin začíná v návěsu firmy Ewals. "Budeme samozřejmě rádi, pokud kolegyně přijedou předvést i svůj truck, pokud se to nepodaří, ať vezmou alespoň jeho foto, ať se potom na silnici poznají," dodala truckerka.
Czech Truckfest 2004 je setkání řidičů a majitelů nákladních automobilů. Loni se této akce, která je největší svého druhu na území střední a východní Evropy, zúčastnilo přes 300 vozů a přes 12 tisíc diváků. Během víkendu 11. a 12. září se na letišti v Hradci Králové uskuteční mimo jiné závody ve sprintu a jízdě zručnosti, představí se sportovní tahače kategorií race truck a super truck, diváci uvidí exhibici showtrucku s raketovými motory a řadu dalších atrakcí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme