Štítky: | Sport | Hokej | HC Hradec Králové |

Trenérská dvojice Královských lvů Kučera-Říha pokračuje dál

Ilustrační foto
Ilustrační foto

Královští lvi Hradec Králové budou mít v nadcházejícím soutěžním ročníku stejnou trenérskou dvojici, ve čtvrtek uvedl mluvčí klubu Jakub Malý. Vedení klubu se rozhodlo prodloužit smlouvu s hlavním trenérem Jiřím Kučerou a asistentem Milošem Říhou.

Oba dva vedli hradecké hokejové mužstvo již od nového kalendářního roku, s týmem postoupili do čtvrtfinále první hokejové ligy.

V současné chvíli probíhá sestavování hráčského kádru.

Jiří Kučera přebral mužstvo na začátku nového kalendářního roku, společně s asistentem Milošem Říhou dovedl HC Hradec Králové do prvního vyřazovacího kola play-off, teď na svoji práci naváží. Vedení klubu se s nimi dohodlo na další spolupráci.

„V rámci vedení klubu jsme se dohodli na tom, že bychom v příští sezoně rádi navázali na poměrně výsledkově i herně vydařený konec sezony. Prvním krokem k tomuto úkolu je stabilizovat trenérskou dvojici, což se nám tímto podařilo,“ uvedl Aleš Kmoníček, generální manažer klubu Královští lvi Hradec Králové .

Za dobu zhruba tříměsíčního působení mohli trenéři hráče poznat, což by podle vyjádření z klubu mělo být dobrým východiskem do nové sezóny. "Koresponduje to i s naší snahou zachovat kádr v podobném složení s několika změnami. V pátek máme s trenéry sezení, kde si řekneme další podrobnosti ohledně mužstva a případných změn a také podrobnosti ohledně začátku a průběhu sezóny, respektive letní přípravy,“ doplnil Aleš Kmoníček.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme