Štítky: | FC Hradec Králové |

Trenér Koubek na lavičce Votroků končí, nahradí ho Hejkal

Miroslav Koubek
Miroslav Koubek | autor: zdroj: fchk.cz

Trenér Miroslav Koubek se již na lavičku fotbalistů FC Hradec Králové nevrátí. Do konce letošní sezóny ho nahradí jeho dosavadní asistent Stanislav Hejkal. Příčinou jsou zdravotní komplikace trenéra Koubka po prodělaném onemocnění. Uvádí se to na klubových stránkách FC Hradec Králové. Koubek už chyběl v uplynulých třech zápasech Hradce.

Podle dřívějších informací z médií si prošel Koubek komplikovaným covidem. „Miroslav Koubek prodělal těžší průběh nemoci. Vzhledem k jeho současnému stavu, kdy se po fyzické stránce necítí zcela fit, mu do konce sezóny v souladu s doporučením ošetřujícího lékaře dopřejeme klidový režim," popsal neplánované změny na trenérské lavičce sportovní ředitel klubu Jiří Sabou.
Jak doplnil, Koubkovi po sezóně končí smlouva. "Vzájemně jsme se dohodli, že bude lepší, když se dá zdravotně úplně do pořádku a dočasně si odpočine od stresových situací, ke kterým během zápasů dochází,“ přiblížil konec Koubkova úspěšného působení u kádru Votroků Sabou.

Do konce sezóny povede A-tým hradeckých fotbalistů stávající Koubkův asistent Stanislav Hejkal. „Zbytek našeho realizačního týmu je více než dostatečně zkušený a za dobu kdy pod trenérem Koubkem působil také sehraný. Funkci hlavního trenéra převezme Stanislav Hejkal, jenž s trenérem Koubkem strávil nejvíce času. Nepochybuji tak o tom, že konec soutěžního ročníku zvládne,“ věří Jiří Sabou.

Fotbalistům Hradce Králové patří dvě kola před koncem základní části 7. příčka tabulky. Na účast v šestičlenné skupině o titul má ztrátu 3 body. Naopak na 11. místo, které znamená účast ve skupině o udržení mají Votroci náskok 5 bodů. Již ve středu 26. dubna se představí v mladoboleslavském azylu proti Liberci, základní část pak zakončí v neděli 30. dubna na pražské Slávii.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Kotal končí ze zdravotních důvodů, fotbalisty přebírá Horejš

Trenér FC Hradec Králové Václav Kotal končí ve své funkci. Důvodem však nejsou případné nevýrazné výkony Votroků z posledních zápasů, ale zdravotní stav. 71letý trenér dnes oficiálně oznámil svoji rezignaci. Hradecké fotbalisty nově přebírá David Horejš. Kotal ale zůstává i…
Čtěte více

Votrokům se příprava vydařila, v neděli přivítají Bohemku

Minimální změny v kádru a výsledkově úspěšná zimní příprava. Tak lze stručně shrnout dění o zimní přestávce v fotbalovém klubu FC Hradec Králové. Zda se stabilizovaný kádr a dobré výkony v přípravných zápasech promítnou i do jarní části fotbalové ligy, se může ukázat už tuto…
Čtěte více

Hradec bude mít jako desátý v republice fotbalovou akademii při FC Hradec Králové

Vznik Regionální fotbalové akademie (RFA) v Hradci Králové stvrdili už svými podpisy hejtman Martin Červíček, primátor Alexandr Hrabálek a generální sekretář Fotbalové asociace ČR Jan Pauly. Založení akademie, která bude od září tohoto roku fungovat při FC Hradec Králové, je…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme