Teplé počasí láká lidi na Flošnu - VIDEO

Koupaliště Flošna láká opět návštěvníky
Koupaliště Flošna láká opět návštěvníky | autor: archiv SNHK

Koupaliště Flošna zahájilo tento týden hlavní letní sezónu a prakticky téměř po jejím začátku se areál koupaliště začal plnit. Teplé počasí láká do bazénů stovky lidí, pro které je připraven 50 metrový plavecký bazén, relaxační a dětský bazén a samozřejmě všechny další atrakce včetně tobogánů a obří skluzavky. Návštěvníci nemusejí mít obavy, že by voda byla studená. Je totiž vyhřívána na minimálně 26 °C, dětský bazén dokonce o dva stupínky více.

Otevírací doba je v současné době zatím od 9 do 19 hodin, ale bude-li příjemné letní počasí pokračovat i v dalších týdnech, dojde jejímu postupnému prodlužování.

Novinky pro tento rok

Na letošní sezonu je na Koupališti Flošna připraveno několik změn. Z důvodu zvýšení bezpečnosti návštěvníků došlo k výměně dlažby v altánu za dlažbu s hrubším povrchem. Oba kurty plážového volejbalu byly doplněny novým pískem. Koupaliště Flošna má k dispozici i nové aerodynamické čluny na tobogány. U dětského bazénu vznikl betonový základ, na který bude během měsíce června umístěn druhý dětský minitobogán. Návštěvníci budou moci ve vybraných dnech vyzkoušet novou aquazorbingovou kouli a fóliovou skluzavku do 50m bazénu.

Jaké je vstupné na Flošnu?

Cena celodenního vstupného pro dospělé osoby činí 120 Kč při platbě v hotovosti i při platbě Městskou kartou a 97 Kč na čipové hodinky. Zlevněné vstupné, které platí pro děti od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P, je 80 Kč při platbě v hotovosti a při platbě Městskou kartou a 57 Kč na čipové hodinky. Děti do 120 cm mají vstup zdarma. Majitelé čipových hodinek mohou využít hodinové vstupné během celého dne, které činí 40 Kč pro majitele modrých čipových hodinek a 30 Kč pro majitele červených čipových hodinek. Tak jako v minulé sezóně je zlevněno i odpolední vstupné od 16 hodin. Rodiny s dětmi mohou využít zvýhodněné rodinné vstupné.
Pro urychlení vstupu na koupaliště si mohou návštěvníci zakoupit vstupenky i čipové hodinky na pokladnách ve Wellness studiu Flošna, které jsou umístěny vpravo od letních pokladen. Tam můžete získat i podrobné informace o jejich výhodách a možnostech jejich použití.
Kompletní ceník Koupaliště Flošna, najdete na internetových stránkách www.snhk.cz/flosna.

video: kangaTVczech

Flošna láká první návštěvníky. Video kangatvczech.cz

Voda v bazénech je vyhřívána na 26 stupňů Voda v bazénech je vyhřívána na 26 stupňů
autor: archiv SNHK

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Na Flošně vzniknou další venkovní toalety, stávající počet nestačí

Návštěvníci koupaliště Flošna se dočkají nového sociálního zařízení. Díky úspěšné letní sezoně je možné převést z rozpočtu Správy nemovitostí Hradec Králové do rozpočtu města částku ve výši dva miliony korun. Z ní bude v příštím roce financována projektová dokumentace, zbývající…
Čtěte více

Flošna ve čtvrtek zavírá. Kolik letos prošlo branami návštěvníků?

Koupaliště Flošna zítra - tedy ve čtvrtek 21. září ukončí v 19 hodin letošní čtrnáctou sezónu, která začala 20. května. A letošní statistika vůbec nevypadá špatně. Celková návštěvnost byla nadprůměrná, vyšplhala se na více jak 93 tisíc lidí, což je skoro o 10 tisíc návštěvníků…
Čtěte více

Nočnímu koupání na Flošně je konec. Může za to chování některých návštěvníků

Řadu let pořádal provozovatel hradeckého koupaliště Flošna noční koupání. Akce byla oblíbená a navštěvovaná. S tím je však konec a mohou si za to návštěvníci sami. Tedy někteří. Podle slov zejména ti mladších ročníků. Příští sezonu popřemýšlí vedení koupaliště o jiném konceptu…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme