Tepelné hospodářství Hradec Králové má nové sídlo

Ve středu dopoledne proběhlo slavností otevření nového sídla společnosti Tepelné hospodářství Hradec Králové, která se přestěhovala začátkem října do zrekonstruované budovy v ulici Na Brně. Společnost dosud sídlila na několika místech a stávající objekty nevyhovovaly současným standardům společnosti. Koncentrace městských služeb do jednoho místa usnadní občanům řešení problémů a uspoří jim čas.

V novém sídle Na Brně  se podařilo vytvořit moderní pracovní prostředí jak pro zaměstnance, tak pro odběratele. Nové vybavení zkvalitní poskytované služby. Výhodou je poloha místa v blízkosti společností Technické služby a Marius Pedersen. Veškeré kontakty pro spotřebitele a partnery zůstaly zachovány včetně telefonních čísel. Jak uvedl ředitel společnosti Jiří Seidler, do budoucna se plánuje zavedení linky MHD až k sídlu společnosti. V novém objektu  se chystá zřízení  Informačního  a vzdělávacího  centra, které zahájí provoz v příštím roce. „Zde bude prezentována činnost společnosti, což je dodávka tepla a teplé vody prostřednictvím soustavy centrálního zásobování teplem. Populární a poutavou formou bude občanům a zejména studentům a žákům hradeckých škol přiblížena technologie rozvodu tepla a teplé vody - cesta tepla z elektrárny Opatovice až ke konečnému odběrateli,“ sdělil Seidler. Ve třetím patře budovy sídlí firma Magnalink, která v Hradci Králové  začala budovat metropolitní optickou síť. Projekt má být nejprve odzkoušen v nedaleké městské části Malšovice.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme