Šporcl v Aldisu nabídne kromě Paganiniho i vizuální lahůdku

Houslista Pavel Šporcl vystoupí 2. května v 19 hodin v rámci Turné Paganini 2005 v královéhradeckém Aldisu. Na koncertě zazní skladby Nicoló Paganiniho. Vystoupí i atraktivní hosté: zpěvačky Martina Balogová a Eva Pilarová, s každou Pavel Šporcl zahraje společnou skladbu. Na klavír bude známého houslistu doprovázet Petr Jiříkovský.
Jak uvedla Šporclova manažerka Kateřina Bouda Kašparová, návštěvníci se mohou těšit i na skutečnou vizuální lahůdku. "Díky kamerám na pódiu mohou na obřím plátně sledovat mistrovské umění houslisty i klavíristy v makrodetailech," uvedla Kašparová. Nechybějí speciální světla a další vylepšení koncertů 'piráta klasické hudby'.
Lístky za 280,- a 240,- Kč na hradecký koncert jsou již v prodeji v pokladně Aldisu, Galerii Barbara, Infocentru na Gočárově třídě a v Květince Saturnin na Benešově třídě.
Turné PAGANINI 2005 je pořádáno k nově vydanému CD Paganini, které již bylo oceněnou Zlatou deskou a je zároveň nejprodávanější klasickou deskou za celý rok 2004. CD obsahuje videoklip filmového režiséra Juraje Herze, roli samotného Paganiniho ztvárnil herec Národního divadla Vladimír Javorský.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
1.5.2005 19:36
Klára (neregistrovaný)
koncert
Byli jsme na kocnertě v Pardubicích a bylo to super. Jestli budou ještě lístky,půjdem i v HK! Pavle jsi skvělý!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme