Sníte o práci v Armádě ČR? Můžete se nechat "naverbovat" přímo v Hradci

Armáda má v Hradci náborovou kancelář.
Armáda má v Hradci náborovou kancelář. | autor: AČR

Přemýšlíte o kariéře v Armádě České republiky? V Hradci od prvního října funguje úplně nové rekrutační pracoviště. Je určené pro nábor zájemců o službu v ozbrojených silách. Kancelář je na Velkém náměstí a otevřeno je každý pracovní den. Do kanceláře se mohou přijít informovat zájemci o povolání do služebního poměru vojáka z povolání i uchazeči o studium na vojenských školách.

"Výběrko do armády bude pro vás pro všechny rychlejší a pohodlnější. Zejména zájemci o službu v aktivní záloze nebo o účast na dobrovolném vojenském cvičení poznají ten rozdíl," uvádí na svých webových stránkách Armáda ČR. V Hradci Králové doposud byla pouze rekrutační kancelář, kam se zájemci pro schůzku s rekrutérem museli telefonicky objednávat. Nyní je otevřeno v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin, v úterý a čtvrtek od 8 do 16 hodin a v pátek od 8 do 12 hodin.

Rozvoj rekrutační sítě je v souladu s plánem ozbrojených sil ČR navyšovat početní stavy vojáků z povolání a vojáků v záloze a hlavně poskytovat veškeré informace o možnostech uplatnění v ozbrojených silách všem zájemcům v dosahu jejich bydliště či pracoviště.

Rekrutační pracoviště realizují celý proces výběru uchazečů o povolání do služebního poměru vojáka z povolání, a to včetně uchazečů o studium na vojenských školách.

Dále od 1. října komplexněji provádějí také nábor uchazečů do jednotek aktivní zálohy OS ČR či na dobrovolné vojenské cvičení.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme