Slunná loučka začne Hradečanům sloužit od poloviny července

Slunná loučka
Slunná loučka | autor: hradeckralove.cz

Nová odpočinková zóna pod širým nebem se sociálním zařízením, lehátky, lavičkami, mlhovištěm i herními prvky pro děti, vyrostla v Hradci Králové mezi Šimkovými sady a plaveckým bazénem. Investorem stavby bylo Statutární město Hradec Králové za přispění evropských dotací. Je součástí krytého plaveckého areálu a bude sloužit jako další možnost relaxace a odpočinku v centru města buď samostatně, anebo ve spojení s návštěvou plaveckého bazénu či aquacentra.

Otevření Slunné loučky se plánuje na 15. července 2016. Otevírací doba bude závislá na počasí, předpoklad je denně od 10 do 18 hod. Aktuální otevírací doba bude zveřejněna na webu Správy nemovitostí Hradec Králové, která loučku provozuje. Vstup na Slunnou loučku bude možný buď turniketem přímo z ulice vedle vchodu do 50m bazénu, anebo přímo z bazénové haly. Slunnou loučku budou moci využívat i návštěvníci aquacentra. Celý areál tak bude přístupný pro všechny návštěvníky.

Kolik bude stát vstup?

Celodenní vstup turniketem z ulice bude stejný pro jednorázově platící návštěvníky i pro majitele čipových hodinek, a to 30 korun pro dospělého, 25 korun zvýhodněné vstupné (pro děti od 120 cm do 15 let, studenty, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP/P). Zdarma budou mít vstup děti do 120 cm a kočárky. Výhodou pro majitele čipových hodinek je to, že můžou vstupovat na loučku přímo turniketem po přiložení hodinek a nemusí platit žádnou zálohu. Jednorázoví návštěvníci si budou muset zakoupit vstup na pokladně plaveckého bazénu, kde obdrží jednorázové hodinky, za které se bude platit záloha 100-300 korun záloha. Za vstup do plaveckého bazénu nebo do aquacentra se bude všem počítat cena za minutu pobytu shodná s cenou areálu pro majitele čipových hodinek. Celodenní vstupné bude od 15. července 200 korun, bude snížené ze současných 220 korun.

Všichni návštěvníci, kteří si zakoupí vstupenku do bazénu nebo aquacentra, budou mít vstup na Slunnou loučku zdarma jako bonus.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
28.6.2016 15:28
Tera (neregistrovaný)
...
OK, pokud půjdu na bazén a odskočím si na louku, přeruší se mi načítání bazénového času? Budu např. 1,5 hod na bazénu (nebo aqua), půjdu na 3/4 hod na louku a vrátím se na bazén, ze kterého po 15 mi odejdu domů, kolik zaplatím? Za cca 2 hod bazén a loučka nic nebo 2 a 1/4hod jako bazén ?

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme