Skibusem z Hradce až pod sjezdovku

Pohodlnou přepravu doslova až pod sjezdovku zajišťuje v této sezóně příznivcům zimních sportů z Hradce Králové a okolí Skiareál Herlíkovice - Bubákov a Skiareál Kamenec v Jablonci nad Jizerou. Přímo z východočeské metropole vyrážejí skibusy na večerní i denní lyžování o víkendu a ve středu, a to z autobusového nádraží Koruna, stanice číslo 20.
"V případě zájmu jsou provozovatelé střediska připraveni dopravu rozšířit i na další dny, svůj názor mohou zájemci projevit ve fóru na internetových stránkách www.herlikovice.cz. Tam naleznou i další aktuální informace, a to včetně jízdního řádu, ale například i webové kamery," řekl koordinátor přepravy Tomáš Brunclík.
Cena jízdenky zakoupené ve skibusu na večerní lyžování včetně permanentky na tři hodiny lyžování (18 - 21 hodin) činí v obou areálech 250 korun, denní skibusy jezdí zdarma. Lyžaři si tak mohou zakoupit při denním lyžování jak bodové, tak časové permanentky podle svých potřeb. Herlíkovice zůstaly jako jediný areál na loňských cenách, a tak celodenní lyžování tady vyjde na 450 korun, v Jablonci pak na 300 korun. Oba areály mají společný odbavovací systém, permanentky lze použít i ve Skiareálu Šachty ve Vysokém nad Jizerou.
Skiareál Herlíkovice a Bubákov nabízí sedačkovou lanovku a sedm vleků, celková kapacita střediska dosáhne 6.250 osob v hodině. I letos je připravena řada novinek, například nový vlek pro večerní lyžování, osvětlený snowpark, technické zasněžení černé sjezdovky nebo  nové občerstvení přímo na svahu. Skiareál Kamenec - Jablonec nad Jizerou má všechny sjezdovky vysněženy a upraveny, novinkou je nově osvětlená červená sjezdovka o délce 1.250 metrů, připravuje se nový snowpark a boardercrossová dráha. K dispozici je tu
nová moderní restaurace.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme