Šimkovy sady ovládnou opět nejmladší cyklisté

V pořadí už třetí ročník prestižní cyklistické akce pro děti Junior Cup Vojenské pojišťovny se uskuteční předposlední srpnový víkend v královéhradeckých Šimkových sadech. Organizátoři ze společnosti Sport asistent připravili pro malé i trochu větší závodníky sportovní klání, při kterém si budou moci vyzkoušet své cyklistické dovednosti. Závody jsou naplánovány na neděli 22. srpna.

Na start se děti mohou postavit hned dvakrát. Dopoledne proběhne nepovinná časovka pro ty, kteří si chtějí zazávodit více a ještě si vyjet dobrou startovní pozici na hlavní závod, který začíná v pravé poledne. Pokud si děti na obě distance netroufají nebo mají čas jen dopoledne nebo naopak odpoledne, je možné se rozhodnout pouze pro účast v jednom ze závodů.
Na každého soutěžícího čeká sladká odměna a na ty, kteří se pustí do závodu s hromadným startem pak krásná, ilustrovaná pamětní medaile. Tři nejlepší v každé kategorii dostanou také věcné ceny od partnerů závodu a originální skleněnou medaili vytvořenou pouze pro tento závod.

Celým závodním dnem bude děti provázet, radit jim a hlavně fandit, Jan Hruška, jediný držitel růžového trikotu z Giro ď Italia a účastník všech světových Tour. Kromě soutěžení bude pro děti a jejich rodiče připraven bohatý doprovodný program. Novinkou letošního ročníku bude start handicapovaných dětí a pro pár vyvolených i možnost vyzkoušet si jízdu na handbiku.
Pokud chcete své ratolesti přihlášit k letošnímu ročníku Junior Cupu Vojenské pojišťovny, navštivte web www.juniorcup.net, kde najdete podrobnější informace a přihlášku.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme