Štítky: | sauna | bazén | koronavirus |

Sauna v městských lázních otevírá ve čtvrtek, bazén v pondělí

Aquapark je zatím uzavřen, sauny a plavecký bazén se otevírají.
Aquapark je zatím uzavřen, sauny a plavecký bazén se otevírají. | autor: snhk.cz

V budově Městských lázní je už dnes ve čtvrtek 3. prosince 2020 od 10 hodin otevřena sauna & SPA zóna. Dle vládního nařízení bude omezen počet na šestnáct návštěvníků s tím, že v potírně bude moci být najednou maximálně osm lidí. Zavírat bude ve všední dny ve 21 hodin, o víkendech ve 20 hodin. Ceny zůstávají stejné. Uvnitř SPA zóny není nutné nosit roušku, na rozdíl od vstupní haly a šaten. Recepce bude otevřena již v běžném režimu. Vzhledem k nízkému možnému počtu návštěvníků v sauně je doporučeno si rezervovat místo a čas na recepci Městských lázní.

Provozovatel Městských lázní doporučuje využít k návštěvě zejména dopolední hodiny, jelikož v tomto čase je zde koncentrace osob v menší míře. V pondělí od 10 do 17 hodin a po celý čtvrtek je finská sauna vyhrazena pouze ženám, v pondělí od 17 hodin a v ostatních dnech je společná.

Ve Wellness studiu Flošna budou sauny, vířivka, bazén, solárium a masáže v provozu od čtvrtka 3. prosince od 10 hodin. Wellness studio Flošna je rozděleno do dvou poschodí s celkovou plochou 825 m2. Kapacita tedy bude omezena z původních 81 na 55 osob. Wellness studio Flošna bude pokračovat ve stejné otevírací době jako před odstávkou. V pondělí, úterý, čtvrtek a neděli od 10 do 21 hodin, ve středu od 10 do 19 hodin a v pátek a sobotu od 10 do 23 hodin. Děti mladší 18 let mohou do Wellness studia Flošna v pondělí po celý den a v sobotu do 15 hodin v doprovodu dospělé osoby. V ostatní dny mohou navštívit wellness pouze pro osoby starší 18 let.

Masáže ve Wellness studiu Flošna už si také lze objednávatsi můžete objednávat na tel. čísle 495 000 709. Návštěvníci, kteří mají rezervované termíny masáží od 3. prosince, těm jejich termíny budou potvrzovány předem telefonicky nebo SMS.

Squash Flošna bude otevřen také od čtvrtka 3. prosince od 9 do 21 hodin.

Plavecký bazén 50 m na Eliščině nábřeží bude veřejnosti k dispozici od pondělí 7. prosince 2020, ale bez možnosti vstupu do aquacentra. Aquacentrum v Městských lázních zůstává zatím uzavřeno. Maximální okamžitá kapacita návštěvnosti plaveckého 50m bazénu je dle vládního nařízení stanovena na 170 plavců, což se blíží běžné návštěvnosti tohoto areálu. Otevírací doba bude v pracovní dny od 6 hodin, o víkendech od 10 hodin.

Parní kabiny ve všech areálech musí být zatím mimo provoz z důvodu nařízení vlády. V obou areálech je nutné i nadále dodržovat hygienická opatření, tzn. nošení roušek ve vnitřních prostorách budov vyjma bazénové haly a sprch, desinfikovat si ruce a dodržovat rozestupy.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Od ledna si návštěvníci plaveckého bazénu i wellness na Flošně připlatí

Od ledna 2023 se zvyšuje cena vstupného do plaveckého areálu na Eliščině nábřeží i wellness studia Flošna. „Plavecký areál je energeticky mimořádně náročný na provoz, energie tvoří 32 % celkových nákladů. V roce 2023 očekáváme navýšení cen elektrické energie, vodného a stočného,…
Čtěte více

Nemocnice má k dispozici inovovanou vakcínu proti COVID-19. Zájem o ni příliš není

Hradecká fakultní nemocnice už očkuje zájemce inovovanou vakcínou proti COVID-19 od společnosti Pfizer/BioNTech. Očkovací centrum současně rozšiřuje svou provozní dobu na každý pracovní den, v posledních týdnech se s ohledem na zájem veřejnosti očkovalo pouze dva dny v týdnu.…
Čtěte více

Pacientů s covidem v hradecké fakultní nemocnici ubývá

Počet pacientů hospitalizovaných v hradecké fakultní nemocnici s onemocněním COVID-19 i nadále klesá. Začátkem dubna jich bylo v nemocnici hospitalizováno zhruba pět desítek, zatímco na začátku března se číslo pohybovalo kolem 75. Nemocnice připravuje od příštího týdne postupný…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme