Štítky: | Rock for People | festivalpark |

Rock for People letos přece jen bude. Ve Festival parku se muzika rozezní 13.- 14. srpna

Letiště se letos přece jen rozezní tvrdou muzikou.
Letiště se letos přece jen rozezní tvrdou muzikou. | autor: RfP

Dvoudenní festival Rock for People Hope proběhne ve dnech 13. - 14. srpna 2021 v areálu královéhradeckého Festivalparku a to hned na třech stagích. Kromě hudby čeká návštěvníky bohatý doprovodný program - art stage s diskuzemi a performance, eko-městečko s představením neziskových organizací, nově upravené prostory Festivalparku, pestrá nabídka občerstvení, pivo od lokálních i větších pivovarů, možnost parkování i kempování.

Na co se mohou návštěvníci festivalu těšit?

Na Rock for People se vrací švédská rocková legenda The Hives, dorazí italský objev roku a vítěz Eurovision Song Contest Måneskin, post hardcorová formace Imminence, německá indie rocková pětka Leoniden, marseillský metalcore Landmvrks a australské elektro-industriální duo Skynd. Z Francie přijedou také rockeři Halflives, z Německa se do Festivalparku chystají metalcorové projekty GHØSTKID a Venues.

Z české scény se představí indie rockeři I Love You Honey Bunny, rock’n’roll v podání Deaf Heart, elektro-pop Domi, na scénu navrátivší se Evelynne a post-hardcore Brando’s Eyes. Další vystupující budou postupně oznamováni.

Slovo Hope v názvu festivalu není náhodné. Je vyjádřením naděje, že se kulturní život brzy vrátí do normálu a  vyčerpávající období pandemie pomalu skončí. Rock for People Hope je tak opatrnou oslavou s omezenou kapacitou. Držitelům vstupenek je garantováno 100% vrácení peněz v případě zrušení akce.

Kromě hudby čeká návštěvníky bohatý doprovodný program - art stage s diskuzemi a performance, eko-městečko s představením neziskových organizací, nově upravené prostory Festivalparku, pestrý street food, pivo od lokálních i větších pivovarů, možnost parkování i kempování. Předprodej dvoudenní vstupenky za 1490 Kč startuje v síti GoOut ve středu 23. června.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

V Hradci vystoupí Ed Sheeran

Hradec Králové už díky různým festivalům zažil řadu hudebních celebrit. Nyní se může chystat na další zvučné jméno. V létě 2024 vystoupí na hradeckém letišti v rámci své "+ - = ÷ x Tour" legenda současné populární hudby Ed Sheeran. Oznámili to dnes organizátoři z Améba…
Čtěte více

ZVEME: Hradec o víkendu pohltí festivaly hudby, divadla, jídla i piva

O víkendu můžete v Hradci Králové jíst, pít, poslouchat hudbu, sledovat filmy i divadelní představení. Do Amfiteátru na Chlumu zavítají slavní čeští herci s kusem Víš přeci, že neslyším, když teče voda. Letní kino Širák zve na film Buď chlap! V Žižkových sadech bude…
Čtěte více

Zveme: Vodáci se sejdou na Biřičce, hudební fanoušci na Rock for People, milovníci růží v rozáriu

Celý víkend bude na hradeckém letišti patřit festivalu Rock for People. Pozor, 5. ročník Hradeckého léta v letním kině Širák je zrušeno. Vodáci mají sraz na Biřičce, soutěžní rozárium v Kuklenách v Hradci Králové chystá dny otevřených dveří. Taneční studio T-BASS pořádá největší…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme