Restaurace se opět připravují na období vánočních večírků

Restaurace, nevyjímaje ty hradecké, mají za sebou těžké časy. Během tohoto roku se často musely vypořádat s různými omezeními, obdobím rozvozů i výdejových okýnek. Vypadá to, že letošní podzim vrací možnost strávit čas s kolegy či přáteli a opět si společně užít atmosféru firemních setkání i vánočních večírků.

Oproti minulým letům, kdy se rezervace na firemní oslavy řešily již od druhé poloviny září, zaznamenávají provozovatelé zvýšení zájmu o rezervace až v poslední době. Letos tedy nejspíše nehrozí, že byste se ocitli v přeplněné restauraci nebo si v listopadu již své místo nesehnali.

 

Očkovaní i neočkovaní hosté jsou vítání bez rozdílu

Pokud nemáte očkování, návštěva restaurace není překážkou, stačí se prokázat negativním testem. Taková nařízení jsou pro některé zákazníky nepříjemná, proto se k této situaci čelem postavila restaurace Potrefená Husa, kde s humorem sobě vlastním umožňují testování přímo na místě. Zákazníky je to vítáno velice pozitivně, protože to vnímají jako usnadnění v případě, že dostanou chuť na něco dobrého. Mimo klasických menu zde připravují také gastro zážitky jako zvěřinové hody, pečenou svatomartinskou husu nebo čerstvé mořské i sladkovodní ryby. Pokud jste příznivci spíše tekuté gastronomie, nabídnou vám tradiční výběr piv i pivní speciály.

 

Přemýšlíte-li nad tím, že si letos zpříjemníte chladný podzim posezením s přáteli, kolegy nebo rodinou, můžete se sem tedy vydat za příjemnými zážitky bez ohledu na to, jestli máte očkování nebo negativní test. Vánoční večírky je možné rezervovat jako v letech předchozích, protože odměnit se za celoroční úsilí je někdy opravdu potřeba.

 Catering /oslavy a večírky Catering /oslavy a večírky
autor: Archiv PH
Kolektiv v Potrefené Huse Kolektiv v Potrefené Huse
autor: Archiv PH

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme