Radnice v Hradci Králové rozjede internetovou televizi

Hradecká radnice připravuje projekt internetové televize, který vyjde městskou kasu na 630 tisíc korun. Projekt bude zajišťovat profesionální firma, na kterou radnice vypíše soutěž. Informační kanál má začít vysílat co nejdříve.

Televizní  kanál by měl poskytovat zpravodajství,  reportáže i informace, které se nevejdou do tištěného zpravodaje Radnice. „Internetovou televizi chceme využít k tomu, aby oslovila cílovou skupinu mladších lidí,“ sdělil náměstek primátora Martin Soukup. Radnice nehodlá zřizovat vlastní internetovou televizi. „Na to nemáme kapacity. Bude vyhlášeno výběrové řízení na firmu a 630 tisíc korun je částka nezbytná pro jeho vypsání do konce letošního roku,“ řekl náměstek Soukup.  Kanál začne fungovat do prázdnin. „Měl by přispět ke zviditelnění práce koalice, aby  se názory na problémy dostaly k veřejnosti,“ dodal Soukup.
Radnice v současné době financuje informační zpravodaj Radnice, magazín Radnice, kinožurnál a týdeník, který běží v regionálním vysílání televize Prima.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
5.3.2010 07:04
faultfinfer (neregistrovaný)
Pokud to bude ve stilu agitačního plátku "Radnice", kde se mnohdy obyvatelé města dočítají polopravdy a zkreslené informace, budou to jen vyhozené peníze daňových poplatníků.
5.3.2010 07:07
Honza (neregistrovaný)
Vite co nechapu? Nemame penize a jen tak tozjedeme internetovou televizi od profesionalni firmy za 650tis. Nevim co tak extra sloziteho na tom rozjet internetovou televizi, ktera stejne bude fungivat formou videoclanku.

ME RESENI:
Zapojme do procesu studenty VS, mame tu univerzitu a na ni katedru informatiky, kde by se nasli urcite mnohem schopnejsi lide, s vetsim zapalem a motivaci, nakonec i ohodnocenim a do budoucna i lepsi vychozi pozici. Zapojme studenty, kteri se zabyvaji ruznou problematikou, aby tvorili zpravy spolecne s profesionaly treba z CRo. To se nad tim nikdo nezamyslel, smaznout dve mouchy jednou ranou?
5.3.2010 08:03
Xaver (neregistrovaný)
Univerzita a studenti obvykle nejsou ochotni dávat výpalné, proto bude pověřen někdo jiný...ó jak prosté, milý "vótsne"..:-))
6.3.2010 14:40
NorgHK (neregistrovaný)
Vsadím se o litr slivky, že to vyhraje společnost Magnalink Borise Hermana :-D sice jen malá domů ale i to se počítá, však ono se to s vícenáklady vyšplhá nad mega. A vstupní investice ??? Světlo, kamera milrofon... je to po netu stak stačí i rozlišení 640x480... deset tisíc. Jo a nejlépe smlouvu na 30 let, viď Hermánku.
20.5.2010 15:18
illl (neregistrovaný)
město dá milion na zpravodajství a ještě 630000 na další internetové zpravodajství - to první bylo šito na míru, protože podle podmínek nemohl vyhrát nikdo jiný než RTA a u toho druhého asi není náhodou, že ho vyhrál kamarád Divíška a Hermana - zadlužený Bartyzal se studiem ve sklepě a s nulovým novinářským profilem, vyjma kontaktů na kriminalisty pouštící horké novinky - to bude přínos pro obyvatele - - hlavně ty vládnoucí

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme