Pošta v centru Hradce stále chybí

Nejméně do května se lidé a firmy v centru Hradce Králové budou muset obejít bez poštovní pobočky. Česká pošta totiž stále nenašla vhodný objekt, do kterého by umístila úřad ze zrušené pobočky ve Špitálské ulici.
Jak píše dnešní MF Dnes, v současné době jedná pošta s majitelem objektu nedaleko Velkého náměstí. Pokud jednání dopadnou dobře, otevře se nová pobočka již v květnu. V opačném případě hrozí, že si lidé v centru budou muset počkat až dva roky na dokončení přestavby bývalého pivovaru na administrativní centrum. "Doufám, že bychom novou pobočku mohli otevřít již 1. května. Zatím však není podepsána smlouva, takže nemohu sdělit, o který objekt se jedná,“ řekl deníku ředitel hradeckého poštovního ředitelství Vladimír Kotler s tím, že dohoda by mohla být uzavřena v nejbližších dnech. Podle informací MF Dnes by nová úřadovna měla vzniknout poblíž třídy ČSA nedaleko sídla Českého Telecomu.
Pobočka pošty ve Špitálské ulici byla uzavřena před půl rokem. Česká pošta se tehdy nedohodla s majitelem objektu na výši nájmu. Lidé z centra města tak musí využívat pobočky na Pospíšilově třídě, v ulici Fr. Šrámka nebo u hlavního nádraží.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
30.3.2005 11:38
Jenyk (neregistrovaný)
Pokud to dopadne od 1.kvetna,tak doufam,ze oteviraci hodiny budou i v sobotu alespon do 12-13h.dekuju...
9.4.2005 14:07
z HK (neregistrovaný)
pošta ve centru
Proboha, snad se nebude čekat až na nějakou v areálu bývalého pivovaru??

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme