Poplatky za psy a popelnice do 25. dubna

Do konce března by obyvatelé Hradce měli mít ve svých schránkách poukázky na platby za psy a odpad. Nejlepší možností úhrady je platba převodem na účet města Hradec Králové vedený u Komerční banky. Číslo účtu a variabilní symbol jsou uvedeny na poštovních poukázkách. Letos poprvé je možné provést úhradu „chytrým telefonem“ nebo v některých bankovních platbomatech prostřednictvím QR kódu, který je vytištěn na alonži složenky. Splatnost obou poplatků je stanovena na 25. dubna 2017. Sazby poplatků ze psů i za odpad zůstávají stejné jako v minulém roce.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Cena za popelnici se v Hradci od příští roku zvedne. Po dvanácti letech

Za popelnici od příštího roku zaplatí Hradečáci o sto korun více. Vedení hradecké radnice připravuje zvýšení místního poplatku za odpad. Od roku 2008 platí lidé 500 korun ročně, děti do 14 let a senioři starší 70 let polovinu. Od příštího roku by se základní sazba měla zvýšit na…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme