Pondělí: den D číslo 1 pro hradecký fotbalový stadion

Hradecký fanoušek se dočkal. V pondělí 25. záři při druholigovém střetnutí s Příbramí začne symbolická demolice stávajícího Všesportovního stadionu v Malšovicích. Po tomto duelu se totiž západní tribuna veřejnosti uzavře a přemění se ve staveniště. Na tribuně bude přistaven bagr, do kterého si každý fanoušek může sednout a symbolicky odbagrovat kus Malšovického stadionu. Na místě bude fotograf, který každého „bagristu“ vyfotí. Fotografie mu bude na požádání v následujících dnech zaslána na adresu.

Jako první vjede bagrem na stadion bývalý fotbalista Hradce Králové Pavel Černý st., Toho v kabině bagru vystřídá další fotbalová legenda Ladislav Pokorný, který v barvách Hradce vybojoval v roce 1960 mistrovský titul. "Je to velký den nejenom pro nás pro fotbalisty, ale hlavně pro všechny příznivce hradeckého fotbalu, kteří by si to neměli nechat ujít," uvedl Pokorný.

Na místě se budou oba bývalí fotbalisté podepisovat na dobové karty a Pavel Černý se také postaví za výčep s pivem. Pro zájemce o fotbalovou historii je také připraven bulletin Černobílý gól, který je vydán u příležitosti pondělního zápasu s 1. FK Příbram. Zde je popsáno vše podstatné od roku 1956, kdy stavba započala prvními návrhy až do dneška.
Utkání Fortuna národní ligy FC Hradec Králové – 1.FC Příbram je také v rámci Víkendu otců. Každý otec s dítětem obdrží v rámci tohoto utkání odznak s tématikou akce. A ten otec s dítětem, který se prokáže zakoupenou vstupenkou na toto utkání, nebo permanentní vstupenkou na letošní sezónu, dostane jako poděkování klubový baťůžek.

Vlastní výkop utkání FC Hradec Králové - 1 FC Příbram je naplánovaný na 17.00 hodin.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme