Policie pátrá po dvou dětech z Hradce: aktualizace - pátrání odvoláno

Eliška
Eliška

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po dvou dětech z Hradce Králové, dívce ve věku 13 let a chlapci ve věku 7 let. Děti které dnes (v neděli 2.10.) odpoledne odešly mezi 14. - 15.  hodinou odpolední ze svého bydliště na Moravském Předměstí neznámo kam.

Aktualizováno: Policie ve večerních hodinách pátrání odvolala. Děti se našly.

Děti odešly vybavené kartou MHD a zabalenými věcmi. Kompletní identitu dětí policie neuvedla, pouze křestní jména. Chlapec se jmenuje Jakub, dívka je Eliška. Jakub má na hlavě zřejmě černou kšiltovku se znakem Porsche, modrou bundu, černozelené boty, kalhoty nezjištěné barvy,  je hubený, měří asi 140 cm, má černohnědé krátké vlasy, hnědé oči.
Eliška  má středně dlouhé lehce kudrnaté černé vlasy,  je střední postavy, měří asi 155 cm, na sobě má černou bundu s šedým límcem,  tyrkysové boty puma, kalhoty. 

V současné době není známo, kam mohly jít, pokud by je někdo spatřil, nebo měl jakékoli informace, kde by se mohly nacházet, ať ihned volá linku 158.

zdroj foto: Policie ČR

Jakub Jakub

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme