Plavecký bazén příští rok podraží, vstup na Flošnu zůstává stejný

Vstup na Flošnku zůstane stejný jako loni
Vstup na Flošnku zůstane stejný jako loni | autor:

Rada města schválila nový ceník vstupného pro městské lázně, plavecký bazén a Flošnu na příští rok. Dobrá zpráva je, že za vstup na koupaliště Flošna zaplatíte stejně jako loni. O něco dražší ale bude vstup do městského bazénu a také do wellness. Konkrétní ceny se dočtete v našem článku.

Na Flošně se příští rok vykoupete za stejnou cenu jako letos v létě. Dospělí tak za celodenní vstupné dají 120 korun, držitele čipových hodinek bude den na venkovním koupališti stát 97 korun. Zvýhodněné vstupné pro děti do 15 let, seniory a držitele ZTP vyjde na 80 korun za den, s hodinkami za 57 hodin. Jediné, co se zdraží, je aquazorbing. Místo 20 korun za tři minuty dáte nyní za stejnou dobu o desetikorunu více.

Zdražení se ovšem dočká vstup do wellness zóny na Flošně. „Při platbě čipovými hodinkami v průměru o 4 procenta, tedy o 6 korun. Při platbě v hotovosti zůstává cena vstupného  stejná jako v roce 2015. Navýšení cen bude po novém roce také u masáží ve Wellness studiu Flošna a to o zhruba 10 korun,“ uvádí Správa nemovitostí Hradec Králové.

Mírné zdražení plánuje od příštího roku plavecký bazén. Vstupné s čipovými hodinkami vzroste průměrně o 8 procent na hodinu. To znamená, že prvních 45 minut plavání vás místo 32 korun vyjde na 35 korun. Jednorázové vstupné u některých skupin a časů bude zvýšeno o 3 koruny. V městských lázních zůstanou ceny na stejné úrovni, jako v letošním roce, včetně levnějšího dopoledního vstupného v pracovních dnech. Vstupy na nově zbudovanou slunnou loučku vedle Flošny zatím nejsou známé.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Na Flošně vzniknou další venkovní toalety, stávající počet nestačí

Návštěvníci koupaliště Flošna se dočkají nového sociálního zařízení. Díky úspěšné letní sezoně je možné převést z rozpočtu Správy nemovitostí Hradec Králové do rozpočtu města částku ve výši dva miliony korun. Z ní bude v příštím roce financována projektová dokumentace, zbývající…
Čtěte více

Nočnímu koupání na Flošně je konec. Může za to chování některých návštěvníků

Řadu let pořádal provozovatel hradeckého koupaliště Flošna noční koupání. Akce byla oblíbená a navštěvovaná. S tím je však konec a mohou si za to návštěvníci sami. Tedy někteří. Podle slov zejména ti mladších ročníků. Příští sezonu popřemýšlí vedení koupaliště o jiném konceptu…
Čtěte více

Flošna je otevřená, zatím za mimosezónní vstupné

Letní hradecké koupaliště Flošna zahájilo novou sezónu. Veřejnosti se otevřelo už v sobotu a to v čase od 10 do 19 hodin. V provozu budou všechny atrakce i služby koupaliště, voda v padesátimetrovém bazénu bude vyhřátá na 26 stupňů. Vstupné bude zatím mimosezónní, tedy 100 korun…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme