Plavecký bazén od pondělí opět přístupný

Po měsíční odstávce bude v pondělí opět otevřen padesátimetrový plavecký bazén v Hradci Králové. Ten v uplynulých týdnech doznal nemalých změn, mimo jiné zde provozovatel bazénu Správa nemovitostí Hradec Králové nechal instalovat pítko s pitnou vodou.

Nerezové pítko stojící v bazénové hale, které má přispět k většímu komfortu návštěvníků, není jedinou změnou k lepšímu. Plavecký bazén totiž v průběhu července doznal mnoha změn, které by se měly následně projevit bezproblémovým provozem. „Kromě běžné údržby jsme umyli prosklenou stěnu, opravili potrubí vodního hospodářství, nátěry, spárování dlažeb a obkladů, provedli dezinsekci objektu, dezinfekci a mytí bazénové vany, vymalování všech prostor a výměnu ohřívačů teplé vody, které už byly v havarijním stavu,“ řekl provozní technik plaveckého areálu Zdeněk Zikl.
Bazén otevře své brány prvním zájemcům již v pondělí 1. srpna v 6 hodin ráno. Po celý srpen bude bazén fungovat podle upravené letní provozní doby.
Koncem prázdnin Správa nemovitostí Hradec Králové dočasně uzavře sousední městské lázně -  aquacentrum, které rovněž čeká plánovaná provozně technická odstávka. Od 29. srpna do 16. září zde provozovatel provede práce, které není možné udělat za provozu nebo při sanitárních dnech. Kromě jiných činností projde revizí, případně i opravou, tobogan, oprava čeká také podvodní osvětlení a soustrojí původního vlnobití, které je technickou památkou.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme