Písečná pláž nabídne příští rok lepší služby

Písečná pláž by v centru Hradce Králové měla fungovat i příští rok. Jak uvedl pro Hradecké noviny jeden z otců myšlenky otevření pláže a zároveň hradecký radní Zdeněk Fink, pláž si našla své příznivce a příští rok by tak měla nabídnout lepší služby.
"Příští rok by pláž mohla být otevřena již na začátku sezóny a měla by nabízet lidem lepší služby. Především bychom chtěli zajistit povolení na vybudování sprch, ale to záleží na dalších jednáních," řekl Hradeckým novinám Fink. Jak dodal, návštěvnost na pláži lze jen těžko odhadnout. Zejména v prvních dvou prázdninových týdnech však byla kvůli špatnému počasí špatná. S příchodem prvních teplých dní se však labský břeh zaplnil milovníky slunění i koupání.
Písečná pláž v centru Hradce byla připravena ke koupání od poloviny června. Slavnostně zprovozněna byla 11. července.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
6.8.2004 18:40
Anna (neregistrovaný)
????
Opravdu myslite,ze plaz na Labi je dobra investice sice to zni hezky,ale hradecaci vidi ci videli co vse se da v Labi nalezt za zazraky a splasky.Ted se v tom maji koupat a za vstupne???No hodne spokojenych zakazniku preji.Anna
8.8.2004 21:51
pavel (neregistrovaný)
pláž HK
Myslím si, že tzv.písečná pláž v centru Hradce Králové-u Aldisu je nefunkční záležitost, sloužící jen k zviditelnění jistých osob z řad Hradečáků. K vidění koupající se lidi a slunící se lidi jsou pouze ve dnech či hodinách, kdy je natáčen příspěvek místní televize o báječné pláži na Labi v HK. Zejména p.Bartyzal to rád natáčí. Kdyby jste raději upozorňovali na něco co v Hradci nefunguje tak jak má, než pomáhali zviditelňovat tuto Potěmkinovu vesnici v Hradci.
Hradečák

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme