Pes vběhl do silnice i se stojanem na kola, k němuž byl uvázán

Přivazovat psa ke stojanu na kola už zřejmě nebude šestadvacetiletá žena z Hradce Králové, která svého čtyřnohého miláčka nechala uvázaného v úterý u křižovatky dvou hradeckých ulic. Pes se totiž zřejmě něčeho lekl a i se stojanem vběhl do silnice, kde se srazil s osobním automobilem.
Z kuriózní nehody vyvázla řidička osobního automobilu i pes bez zranění, na automobilu však vznikla škoda za 15.000 korun. "Majitelce křížence, který byl většího vzrůstu, policisté na místě uložili blokovou pokutu," řekla mluvčí hradecké policie.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
17.6.2005 20:12
hradečák (neregistrovaný)
co není pevné, s tím pes uteče ..
To není nic nového. Asi rok zpátky táhl vlčák vysoký stojan na kola celou naší cca 100 metrů dlouhou ulicí - ještě že jsme okrajová část a nic moc tudy nejezdí... Asi spěchal domů.
18.6.2005 19:28
Eraser (neregistrovaný)
Zajímalo by mě, jak dostane řidička z majitelky psa úhradu škody. Psi povinné ručení nemají.
19.6.2005 16:32
Anča (neregistrovaný)
škodu udělal pes,řidičko na záda mi vlez...
To je v... e hvězdách. Bohužel asi dopadne stejně, jako když Vám nějaký bezohledný řidič zlikviduje nové auto, vy jste rád že vůbec žijete, dle pojišťovny auto na odpis, ale jí vyplacená částka vám nestačí ani na kloudnou ojetinu... a nic si na tom pirátovi nevezmete...

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme