Otevření obchodního centra Atrium se blíží

Novému obchodnímu centru Atrium do otevření zbývají do otevření necelé tři týdny. Již nyní je jasné, že vše nebude probíhat bez komplikací. Trhovcům, pro které bylo určeno přízemí objektu, se do Atria nechce. Naopak řidiči patrně přivítají 200 nových parkovacích míst, která by podle současných informací měla být zdarma.

Atrium postavené v sousedství obchodního domu Tesco, se kterým bude i propojené, má nabídnout vedle čtyř desítek obchodů také restaurace a kavárny, optiku nebo knihkupectví. Podle zjištění Mladé fronty Dnes mají budoucí obchodníci pronajato už zhruba 90 % ploch. Otazníky ale visí nad přízemím nového centra, kde se původně počítalo se stánky trhovců. Ti ale nabídku odmítají. Poukazují na potíže s vjezdem pro zásobování. Nelíbí se jim také, že jejich stánky budou mít ve srovnání s venkovním prostorem méně výhodnou polohu.
Kolemjdoucím i obyvatelům v okolí skončily potíže se zátarasy. Poslední dokončovací práce se zaměřily na vybudování nových chodníků a pokračují ještě úpravami interiéru. Obavy ale stále panují u místních obyvatel, podle kterých hrozí další nárůst už tak přetížené dopravy v okolí obchodních center. Zda se jejich obavy naplní, bude zřejmé už brzy. Atrium se svými 6,5 tisíci metry prodejních ploch se má otevřít 12. listopadu 2009.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme