Ostřejší Pulp Fiction nebo med? V Hradci působí nový rozvoz pizzy - FREE PIZZA

Máte rádi pizzu? A nebojíte se novinek a netradičních kombinací? Tak to vás bude určitě zajímat, že se v Hradci Králové otevřela nová provozovna, kde vám připraví a dovezou pizzu vytvořenou z nových kombinací a nečekaných variant - zkrátka pizzu na free způsob. Pokud tedy rádi experimentujete, je to to pravé. Když se rozhodnete objednat, neplatíte rozvoz ani krabici. Otevírací doba je více než příznivá, hlad vás může přepadnout i pozdě večer. O víkendu se jede až do půlnoci. Během pracovního týdne můžete objednávat do desáté hodiny večerní. FREE PIZZA je tady zkrátka pro vás.

Pizzu si objednáte přes telefon a můžete i na přesný čas

Pizzu je možné objednat si přes telefon, přístup do provozovny je bezbariérový a objednávat si mohou i neslyšící přes SMS. Firma neprovozuje online objednávky. Pizzy jsou velmi vydatné, nemusíte se trápit s přemýšlením nad vybíráním rozměru, je jednotný. Pečou se o průměru 34 centimetrů a na některé je použito až 750 g surovin. Takže se rozhodně nemusíte bát, že po objednání budete hladovět. Samozřejmostí jsou čerstvé suroviny. V nabídce najdete klasiku jako je šunková, hawai nebo quattro stagiony ale i pizzu tvarůžkovou, ostřejší Pulp Fiction, medovou nebo krevetovou.

 

Rozvoz do 20 - 30 minut

Pizzu rozvážejí tři auta a k zákazníkovi se dostane do 20 až 30 minut. Je možné si ji objednat i na přesně stanovený čas. Až do 9. července platí akce 1+1 zdarma. Platí se vždy pouze jedna a to ta dražší pizza. V nabídce FREE PIZZA je kromě pizzy i luxusní Free Caesar salát s kuřecím masem (350 g). Objednat si můžete samozřejmě i nápoje podle nabídky.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme