Oslabený Hradec dokázal zvítězit v Havířově

Hokejisté Hradce Králové odjeli k utkání 12. kola do Havířova bez druhé formace, zraněné tahouny mužstva Vondráčka a Koudelku doplnil ještě Domin. Hostům vyšel úvod zápasu, v 11. minutě šli do vedení zásluhou úspěšné dorážky Aleše Pazdery. Havířovští, kteří museli v sobotu zvítězit, se tlačili před Hyláka a z každé pozice se snažili střílet, hostující gólman byl ale tradičně výtečný. V polovině utkání navýšil vedení Východočechů Daniel Volráb, Panteři ale ještě do konce třetiny snížili Lipinou z trestného střílení. Poslední slovo ale měli znovu hosté a to konkrétně Pavel Suchý, který důležitým gólem rozhodl o výhře Hradce Králové v Havířově 1:3
Branky a asistence: 37. Lipina (TS) - 11. Pazdera (Volráb, Potůček), 27. Volráb (Suchý), 45. Suchý (Haluza, Lesák). Vyloučení: 12:12. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Střely: 39:23 Rozhodčí: Jeřábek A. - Hejduk, Křivský. Diváků: 992.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme