Štítky: | Doprava | silnice | okruh |

Opravy silnice na okruhu ucpávají ve špičce Hradec

Zácpa se v pondělí táhla až k okruhu na Brněnské.
Zácpa se v pondělí táhla až k okruhu na Brněnské. | autor: FB Hradec králové salon republiky

Kolony, které se v dopravní špičce táhnou od hradeckého OBI na silničním okruhu až k Tesle a dál. Může za ně uzavírka jízdního pruhu v Pilnáčkově ulici na části okruhu směřující k ČKD. Práce na Labském mostu začaly v pondělí 1. dubna a budou trvat až do konce května. Myslete na to a zvolte raději jinou objízdnou trasu, jinak se v určité časy zaseknete na dlouhé minuty.

Probíhají práce na severní části Gočárova okruhu a výpadovky k ČKD způsobily zúžení vozovky na dva jízdní pruhy v ulicích Pilnáčkova, M. D. Rettigové a A. Dvořáka od křižovatky se silnicí III/29912 (ul. Ak. Bedrny) ke křižovatce s místní komunikací ulici Kydlinovská na Plácky v pravém jízdním pásu směrem z Hradce Králové (směr k ČKD).

jezdí se pouze po volné části vozovky a po objízdných trasách přes Hradec Králové. Na silnici I/35 v ul. M. D. Rettigové a A. Dvořáka bude provoz veden dvěma jízdními pruhy při zachování obousměrného provozu.

Na silnici I/31 v Pilnáčkově ulici se směrem ven z Hradce jezdí jedním jízdním pruhem v opačném směru dvěma jízdními pruhy. V I. etapě není možné z Pilnáčkovy ulice zahnout doleva do Resslovy ulice. Po celou dobu částečné uzavírky nebude umožněno levé odbočení z ulice Průmyslové do ulice Antonína Dvořáka.

Objízdná trasa bude v průběhu I. etapy, dále při II. etapě variantě B obousměrně a to ul. Dukelská třída – Hořická – Na Okrouhlíku. Při II. etapě bude objízdná trasa jednosměrně ve směru Jičín, Náchod. Po celou dobu částečné uzavírky bude v ul. Akademika Bedrny, Buzulucká vyznačen směr Pardubice jižním směrem silničního okruhu.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
6.4.2019 18:47
Dagmar Kloudová (neregistrovaný)
oprava silnice
Bydlíme v ul.M.D.Rettigové a v současnosti máme problém nejen s nadměrným hlukem, prachem,ale také řešíme jak se dostat přes silnici, která se opravuje.Přechody pro chodce jsou mimo provoz.Jak dlouho bude tato situace trvat?
Děkuji za zprávu a jsem s pozdravem.
Dagmar Kloudová

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Dopravní chaos u hradeckých škol má mírnit plán mobility

Plná parkoviště, nebezpečně a často proti pravidlům zastavující automobily, ze kterých v ranní špičce vystupují děti. To jsou nejčastější příčiny vzniku nepřehledných a kritických situací v blízkosti škol. Město Hradec Králové chce těmto nebezpečným kolizím předcházet vytvořením…
Čtěte více

Hradecký dopravní podnik stále modernizuje svůj vozový park. Vozidla mládnou

Ačkoliv si hradecký dopravní podnik vloni připomněl už pětadevadesáté výročí své existence, jiné podstatné číslo v jeho statistikách neustále klesá. Je jím průměrné stáří vozového parku. To je 7,75 roku. Ve srovnání s posledním známým údajem ze sousedních Pardubic je hradecký…
Čtěte více

Přes Miletu už nebudou jezdit trolejbusy. Opravy se dotknou všech linek MHD

Stavba, která na dlouhé měsíce ochromí dopravu v Hradci, už se blíží. Jedná se o rekonstrukci křižovatky Mileta. V místě už nyní probíhají přípravné práce. Dopravní omezení, která v první etapě uzavřou severní část městského okruhu a Hradeckou ulici směrem do centra, na…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme