Opravený pivovar se otevře o víkendu návštěvníkům

První příležitost navštívit nově zrekonstruovaný areál bývalého pivovaru v Hradci Králové budou mít možní zájemci již tento víkend. 24. a 25. listopadu se v Regiocentru Nový pivovar uskuteční předvánoční trhy, které proběhnou na nádvoří pivovaru. Ve více než padesáti stáncích budou moci lidé nakoupit výrobky lidových řemeslníků či ochutnat zdarma krajové speciality.
Během trhů nebudou ovšem přístupné budovy pivovaru, do kterých se teprve začínají stěhovat noví nájemci. Krajský úřad se bude do nových prostor stěhovat od 26. listopadu do 7. prosince. Nové vnitřní prostory si budou moci návštěvníci prohlédnout v rámci speciálního dne otevřených dveří, který proběhne až po přestěhování, kdy budou budovy úřadu naplno sloužit.
K dispozici bude naopak parkovací dům. Z celkového počtu 450 parkovacích míst budou mít lidé k dispozici zhruba polovinu. Vjezd pro veřejnost bude přístupný od 9 do 17 hodin z třídy ČSA po oba dny. Po předvánočních trzích se parkovací dům opět uzavře. Přestože kolaudaci mají garáže již od konce října, naplno začnou sloužit veřejnosti až od 1. prosince.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
3.12.2007 22:00
pavel2 (neregistrovaný)
byl jsem se tam v sobotu podívat.trhy pěkné jako každý rok,prasátko taky točil šikovný chasník nad ohněm.Ale dovnitř pivovaru se člověk dostal jen na chodby a dole do recepce a parkoviště.Jinak většinu dveří "zdobila" cedulička: omlouváme se,ale tudy cesta nevede.
Zarazilo mě taky hromada holubinců,to stavitelský nevěděli,že v Hradci jsou holubi:??schválně se podívejte jak jich je kupa u jednoho sbíhání střech(teda pod ním).Taky "plastiky" na sníženém nádvoří se mi moc nelíbily.No a na schodech k Zimáku bylo vidět,že s jejich stavbou se pospíchalo,izolace mizerná a mech tam bude do jara!Celkově se mi zvenku stavba líbí,ale té fušeřiny je na ní dost a dost.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme