Odbor dopravy bude od pondělí v Kavalíru B

Všechna pracoviště odboru dopravy naleznou občané od pondělí 19. září na jednom místě v nových prostorách v Gayerových kasárnách v Kavalíru B na ulici Československé armády.

Stěhování bude probíhat následovně:
oddělení pozemních komunikací od 15.9. od 8.00 hod do 19.9. do 8,00 hod
oddělení registru vozidel od 15.9. od 12,00 hod do 19.9. do 8.00 hod
oddělení evidence řidičů od 15.9. od 12,00 hod do 19.9. do 8,00 hod

Úřední hodiny nebudou rušeny. Nová telefonní čísla budou uvedena na webových stránkách www.hradeckralove.org, informace budou mít telefonní číslo 495 707 800.
V pondělí 19. 9. 2005 začne také fungovat nová pokladna. Hlavní vchod je situován z hlavního dvora Gayerových kasáren. Také vchod pro invalidy je z této strany a je obsluhován pracovníkem recepce po zazvonění a domluvě přes mluvítko zvonku. "Beze změny zůstává vyvolávací systém na registru vozidel a evidenci řidičů, tzn. pořadová čísla s časem vyřízení a internet," uvedla vedoucí odboru Pavla Černá.
Odbor dopravy působí v moderních, komfortnějších prostorách, do nichž mají díky výtahu přístup i zdravotně postižení občané. Klientům bude k dispozici nově otevřená informační kancelář a centrální pokladna, která urychlí práci úředníků a tím i odbavení klientů. V areálu je bezplatné parkoviště a řada maloobchodů či služeb.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme