Od čtvrtka si můžete přijít na Flošnu zaplavat už brzy ráno

| autor:

Koupaliště Flošna zahájilo osmou letní sezónu 27. května. Za první čtyři dny navštívilo vyhřívané bazény koupaliště již 5 300 návštěvníků. Od čtvrtka 1. června dojde k prodloužení otevírací doby - od 6 do 19 hodin. V 6 hodin ráno bude koupaliště otevřeno od pondělí do pátku, o víkendech bude otevírací doba od 9 do 19 hodin. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26° C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Koupaliště Flošna otevírá od šesti hodin již několik let především pro ranní plavce, kteří využívají vyhřívaný 50m bazén ke kondičnímu plavání. Jedná se o velmi příjemnou a oblíbenou aktivitu, která podporuje zdraví a zpříjemní zbytek celého dne. Jedno a nově od této sezóny i dvou hodinové vstupné mohou využít pouze majitelé čipových hodinek. Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 44 Kč a na dvě hodiny 74 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 33 Kč a na dvě hodiny 54 Kč.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén s minitobogánem. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn na vrchní terase.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Na Flošně vzniknou další venkovní toalety, stávající počet nestačí

Návštěvníci koupaliště Flošna se dočkají nového sociálního zařízení. Díky úspěšné letní sezoně je možné převést z rozpočtu Správy nemovitostí Hradec Králové do rozpočtu města částku ve výši dva miliony korun. Z ní bude v příštím roce financována projektová dokumentace, zbývající…
Čtěte více

Flošna ve čtvrtek zavírá. Kolik letos prošlo branami návštěvníků?

Koupaliště Flošna zítra - tedy ve čtvrtek 21. září ukončí v 19 hodin letošní čtrnáctou sezónu, která začala 20. května. A letošní statistika vůbec nevypadá špatně. Celková návštěvnost byla nadprůměrná, vyšplhala se na více jak 93 tisíc lidí, což je skoro o 10 tisíc návštěvníků…
Čtěte více

Nočnímu koupání na Flošně je konec. Může za to chování některých návštěvníků

Řadu let pořádal provozovatel hradeckého koupaliště Flošna noční koupání. Akce byla oblíbená a navštěvovaná. S tím je však konec a mohou si za to návštěvníci sami. Tedy někteří. Podle slov zejména ti mladších ročníků. Příští sezonu popřemýšlí vedení koupaliště o jiném konceptu…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme