Obchodní centrum Atrium otevře už za rok

Nový obchodní dům Atrium v centru Hradce Králové by měl již přibližně za rok otevřít své brány pro své návštěvníky. V současné době jsou stavební práce v plném proudu a v nejbližších dnech začne obchodní centrum Atrium růst.

Obchodní dům se začne v polovině října stavět na pozemku mezi Dukelskou třídou a ulicemi Letců a Herbenova, v těsné blízkosti obchodního domu Tesco. Nové obchodní centrum bude stát na ploše cca 6500 m2, bude mít dvě nadzemní patra a součástí bude i tržnice a parkoviště pro 250 automobilů. Půdorys stavby bude ve tvaru ustoupeného obdélníku.
Jedná se o projekt maloobchodních prostor třetí generace, který sází především na komornější atmosféru. Návštěvníci v něm naleznou přes čtyřicet obchodů s různým druhem služeb od módy, přes potřeby pro domácnost po kavárny a  rychlé občerstvení. Atrium rozšíří nabídku v Tescu, s nímž bude propojeno. „Momentálně máme obsazeno přibližně 70 % obchodních ploch. Dbáme na to, aby Atrium bylo živým obchodním centrem s pestrou nabídkou zboží a služeb a vstřícnými cenami,“ řekla Michaela Vyhňáková, ředitelka společnosti Labartt Properties, jež má na starosti obchodní stránku projektu.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
22.9.2008 13:05
xaver (neregistrovaný)
Atrium, Futurum II...a všude samá veteš.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme