O řidičáky bude možné žádat i v sobotu

Mimořádné úřední hodiny v souvislosti s nutností výměny řidičských průkazů plánuje královéhradecký magistrát už na tuto sobotu 24. listopadu. Úředníci tu budou pro veřejnost od 8h do 12h a očekávají, že alespoň někteří řidiči si přijdou vyměnit řidičský průkaz.
"Lidé stále otálejí, v úřední dny se jich tu objeví pár, všichni to nechávají na poslední chvíli," řekl Václav Svoboda, tiskový mluvčí Magistrátu Hradec Králové. Úředníci mají obavy, že se výměna řidičských průkazů nestihne včas, přestože veřejnost je o tom už několik měsíců neustále informována. "Pokud si to řidiči nestihnout zařídit do konce roku, riskují tak vysoké pokuty. Rozšířením úředních hodin chceme vyjít vstříc lidem, kteří se třeba kvůli pracovní vytíženosti nemohou na úřad v týdnu dostat," vysvětlil Svoboda.
Žádosti nebude možné vyřizovat elektronicky přes rezervační systém, jak je běžné. Lidé budou muset na úřad přijít a budou-li před nimi už jiní, budou muset počkat. Tato sobota 24.listopadu je prvním dnem s rozšířenou pracovní dobou, následovat budou také další soboty - 1.prosince,8.prosince a 15.prosince. Úředníci pevně věří, že lidé těchto dní využijí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme