Nová Potrefená Husa v Hradci Králové nasadila hradecké gastronomii vysokou laťku

Nově otevřená Potrefená husa
Nově otevřená Potrefená husa | autor: archiv PH

Nová restaurace Potrefená husa už vítá své hosty ve Špitálské ulici na Velkém náměstí. Hradečákům tento typ restaurací není neznámý, bývala v přízemních prostorách Adalbertina.  Moderní gastronomie, ale i poctivá česká klasika, připravená bez použití polotovarů je přesně to co na Velkém náměstí v Hradci Králové chybělo. Nadšeni budou i alergici na lepek, jelikož v poledním meníčku je vždy jedno jídlo bezlepkové.

V nové restauraci naleznete 150 míst k sezení, rozložených do dvou pater a několika oddělených zón. Hosté mají na výběr, pobavit se mohou v živé barové části, posedět s rodinou v klidové zóně spodního patra nebo v prosluněné galerii nad vchodem. K dispozici je také business část pro asi 40 hostů s vlastní skrytou televizí.

Samozřejmostí je i výtah, který dělá celý prostor zcela bezbariérový. Můžete si sem přivést i uzavřenou společnost. Pokud plánujete firemní večírek, oslavu narozenin, svatbu nebo například promoci, pomůže vám personál Potrefené Husy s organizací. Samozřejmostí je příprava speciálního menu nebo příprava hudby.

V Hradecké Huse můžete spojit  příjemné s užitečným. K dispozici je rychlá wifi, ale také zásuvky pro dobití telefonu, notebooku či tabletu.

K jídlu si v restauraci lze objednat z tradičních receptů, jídla z grilu a pánví i moderní gastronomii, doplněnou kvalitním servisem a množstvím míchaných nápojů i dobře ošetřených typů piv.

O pivo se tu starají na vysoké úrovni. Pivní sudy jsou umístěny přímo v chladícím boxu, půllitry leží ve vodou zachlazených vanách, ve kterých se chladí na ideální teplotu 4 - 6 °C. Pivo tak po načepování nedostává teplotní šok a je tak servírované v perfektní kondici.

A speciality, na které se můžete v Huse těšit? Proslulý je Husa Burger s pivem Hoegaarden. Jídelní lístek nabízí třeba i skvělé jalapeños papričky plněné rukolou a kuřetem a kuře plněné kysaným zelím s restovanými bramborovými šiškami a žampiony.

Hosté Potrefené Husy se mohou těšit na nejrůznější speciální akce jako jsou Zvěřinové hody, Svatomartinská husa, Masopustní zabíjačkové hody a další sezónní gastroakce. Vedení restaurace plánuje zvát i speciální hosty naší i zahraniční gastronomie a dělat speciální degustace včetně párování jídla s pivem či vínem. Pokud chcete být v obraze, sledujete web nebo sociální sítě.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme