Štítky: | Hokej |

NHL Global Fan Tour vás nechá nahlédnout do zákulisí nejlepší ligy světa. Exkluzivně v hradeckém Futuru.

Hokejová akce ve Futuru.
Hokejová akce ve Futuru. | autor: pořadatel akce

Zatímco hvězdám v NHL pomalu vrcholí sezóna, tak fanoušci nejprestižnější hokejové ligy světa mohou zažít pravou zámořskou atmosféru kousek od domova. Už 11. května míří do obchodního centra Futurum Hradec Králové exkluzivní NHL Global Fan Tour. Návštěvníci všech věkových kategorií se mohou těšit na 15 hokejových aktivit, se kterými se v rámci České republiky jen tak nesetkají. Svoje dovednosti si můžou otestovat na virtuální realitě, radaru na měření rychlosti a přesnosti střely nebo třeba testu zdatnosti, který využívá NHL k hodnocení hráčů při vstupním draftu.

„Jsme rádi, že se do našeho centra podařilo přivést tak unikátní akci. Věřím, že každý Čech ve skrytu duše touží nasát atmosféru NHL a na vlastní kůži si vyzkoušet, co absolvuje třeba David Pastrňák,“ říká Barbora Chládek, marketingová managerka OC Futurum Hradec Králové a dodává: „V tomto období celý hokejový svět žije nejen play-off NHL, ale především domácím Mistrovství světa v ledním hokeji. Cílem je ukázat všem návštěvníkům, jak krásným sportem hokej je.“

NHL Global Fan Tour bude probíhat od 10:00 do 18:00 hodin v prostorách jak centra, tak v parku před centrem. Každý účastník, který si vyzkouší všechna stanoviště získá za své snažení odměnu. V rámci celého dne budou probíhat soutěže o zajímavé ceny a možnost se setkat s legendami jak českého hokeje, tak NHL.

V rámci dne přivítáme Jakuba Koreise a Richarda Tesaře z populárního hokejového podcastu Bomby k tyči. Bombaři si od 14 hodin budou povídat s hvězdnými hosty, a to Slavomírem Lenerem, Janem Hrdinou, Jakubem Nakládalem a Bohumilem Jankem. Partnerem akce bude Nova Sport, která vysílá zápasy NHL a bude mít na místě svou zónu, do které mohou návštěvníci nahlédnout a hokejový klub Mountfield HK, který přivítá na svém stánku především nejmenší zájemce o tento oblíbený sport. Celou akcí bude provázet moderátor Petr Suchoň.

Vstup na akci je zdarma.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme