Nechte si zkontrolovat tachometr

V souvislosti se stále diskutovaným měřením rychlosti na vozovkách po novele silničního zákona přicházejí královéhradečtí městští policisté s zajímavou službou - nabízejí možnost kontroly tachometru.
Možnost zkontrolovat si svůj tachometr budou mít řidiči v sobotu 5.8.2006 od 8 do 13 hod. a v úterý 15.8.2006 od 14 do 18 hod. na parkovišti proti Všesportovnímu stadionu v Malšovicích, kde Městská policie Hradec Králové pomocí radaru bude měřit rychlost. "Řidičům bude k dispozici informační centrum, kde  budou mít možnost zeptat se strážníků na nová pravidla silničního provozu," uvedla tisková mluvčí městké policie Eva Čížková. Přítomni budou i zástupci ČSČK, kteří poradí s vybavením autolékárničky, dále prodejci jízdních kol, kteří poradí s vybavením jízdního kola. Prodejci dětských autosedaček dále doporučí vhodnou sedačku pro Vaše dítě.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme