Násilník zadržen, hrozí mu až deset let

Královéhradečtí policisté dnes kolem poledne zadrželi muže, který přepadával a okrádal starší ženy přímo v jejich bytě. Podařilo se jim to krátce poté, co dostali oznámení o dalším přepadení, tentokrát na Slezském Předměstí. "Krátce po činu jsme ho zadrželi," řekla hradecká policejní mluvčí Martina Bartáková. V nejbližších hodinách by na pachatele měla být uvalena vazba. Za osm přepadení starších žen mu hrozí až desetileté vězení. Další informace policisté zatím tají.
Starší ženy si tak konečně mohou oddychnout. Přesto však policisté apelují především na seniory, aby se zamykali a neotvírali neznámým osobám. Podle zástupce ředitele královéhradecké policie Vladimíra Dědka se muž vždy vloudil do bytu pod záminkou, že je poštovní doručovatel. Poté stařenky napadal a kradl finanční hotovost, kterou v bytě našel. "S podobným případem v takovémto rozsahu jsme se na Královéhradecku zatím nesetkali," dodal Dědek.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru