Na zimním stadionu je zima, vedení klubu přitopí

Zimní stadion v Hradci Králové se bude vyhřívat. Na stadionu je totiž až příliš velká zima, což má částečný vliv na nižší návštěvnost domácích zápasů HC VCES Hradec Králové. Jak uvedl Petr Neckař z tiskového oddělení hradeckého klubu, již na sobotním utkání s Ustím nad Labem by mělo být v ochozech tepleji.

"Bude se jednat o zkušební zvýšení teploty. Pokud se vše osvědčí a systém vzduchotechniky bude řádně fungovat, připravíme vše tak, aby se každé domácí utkání mohlo odehrávat v příjemné teplotě. Chceme tak vyhovět našim fanouškům, kteří si mnohdy stěžují, že jim je na zimním stadionu zima,“ řekl předseda představenstva klubu HC VCES Hradec Králové a hradecký zastupitel Martin Soukup. Jak dodal, cílem zkušebního zvýšení teploty je, aby se fanoušci na stadionu cítili příjemněji a aby jich na zápasy chodilo více.
Snaha klubu nabídnout návštěvníkům příjemnější prostředí je prozatím pokusem a nelze zatím říci, že půjde o pravidlo. Na kolik se podaří zimní stadion vyhřát, není jasné. Vedení klubu nicméně slibuje, že v ochozech bude určitě tepleji než obvykle. Sobotní vytápění nebude mít vliv na cenu vstupného, ale pokud by se pokus osvědčil a ve vytápění se pokračovalo i příští sezónu, určitě by podle Soukupa bylo vytápění do ceny vstupného zahrnuto.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme