Na Matador Tuning party přijedou lidé z celé Evropy

Na hradeckém letišti vrcholí přípravy na další ročník Matador Tuning party 2006. Akce se koná od 30.6. do 2.7.2006 a jedná se o největší mezinárodní sraz úpravců a majitelů tuningových automobilů v České republice. Pořadatelé předpokládají, že do Hradce Králové přijede za hukotem motorů a krásou naleštěných a upravených automobilů asi padesát tisíc lidí.
Obliba hradecké tuning party rok od roku stoupá. „Na první ročník tu bylo osmnáct tisíc lidí, na druhý pětadvacet, pak třicet a loni nám už začalo být letiště malé. Dorazili lidé z celé Evropy, jen Poláků přijelo v loňském roce několik tisíc. Hradecká Matador Tuning party je svátek, který patří mezi deset největších v Evropě. Dá se předpokládat, že i letos přijedou do Hradce Králové tisíce lidí,“ říká pořadatel akce Radek Bervid. I počet upravených vozů bude zřejmě ohromující. Pořadatelé předpokládají, že jich majitelé přivezou asi deset tisíc.
Řev motorů, pach spálených pneumatik a hlasitá hudba. V takových kulisách se bude odehrávat zřejmě i letošní hradecká tuning party. Kromě upravených aut bude pro návštěvníky akce připraven také bohatý doprovodný program. K vidění bude například vystoupení kaskadérů, rychlostní rekord na in-line bruslích, U-rampa skateboard show, taneční muzika, řada soutěží, ohňostroj a další atrakce.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
30.6.2006 22:26
Adam HK (neregistrovaný)
Už jsou tady:-))

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme