Na letišti v Hradci začíná Tuning party

Dnes začíná mezinárodní tuningový sraz Tuning party 2007, který patří k největším akcím tohoto druhu u nás. Akce bude trvat až do neděle v areálu hradeckého letiště. Návštěvníci budou moci již po šesté obdivovat speciálně upravené automobily.
Pro účastníky je letos přichystán bohatý program a své výrobky zde bude prezentovat zhruba stovka tuningových a motoristických firem. Nebude chybět tradiční sprint upravených automobilů na 400 metrů, soutěž o nejlepší tuning v rámci seriálu Tuning Cupu 2007 nebo ohňostroj. Lahůdkou letos bude vystoupení francouzského pilota Donalda Pottiera s jeho Jet car Predator. Dále se zde představí kaskadérská skupina Extrem cascaders team, Petr Manďák se show na in-line bruslích, jízdu na okovaných botách ukáže kaskadér David Brikner a připravena jsou i další vystoupení. Jak uvedl jednatel pořádající agentury Petr Brát, předpokládá se návštěvnost asi 25 tisíc lidí. Ze zahraničí by měli dorazit v hojném počtu Poláci. „Na místě jsou také účastníci ze Slovenska, Německa a Rakouska,“ sdělil Brát. S podtitulem Tuning Edition je součástí akce i přehlídka špičkové taneční muziky Hangáry 2007. Hlavní hvězda DJské duo Electrixx dorazí z Berlína.
V loňském roce hradeckou letištní plochu zaplnilo sedm tisíc automobilů. Ty si přijelo prohlédnout až 20 tisíc návštěvníků.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme