Na konferenci o internetu se přihlásilo téměř 2000 lidí

Téměř 2000 účastníků se přihlásilo organizátorům osmého ročníku mezinárodní konference
Internet ve státní správě a samosprávě, která se bude konat 4. a 5. dubna v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Hlavním cílem konference, která je největší svého druhu ve střední Evropě, je zlepšení komunikace občanů s úřady prostřednictvím internetu.
Konference je setkáním pracovníků veřejné správy, informatiků měst a obcí, starostů, krajských hejtmanů a dalších politiků s dodavateli technologií. "Připraveno je zhruba 240 přednášek, na kterých vystoupí asi 250 řečníků," řekl mluvčí akce Prokop Konopa.
Program letošní konference se bude věnovat většině klíčových oblastí internetu ve veřejné správě jako jsou portály, elektronické podatelny, geografické informační systémy. Na pořadjednání také přijdou otázky zabezpečení internetu před počítačovými piráty.
V rámci konference budou tradičně udělena ocenění Zlatý erb za nejlepší internetové stránky měst, obcí a regionů a Český zavináč za projekt nejvíce přispívající k rozvoji informační společnosti.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme