Na hradecké Vosmičce budou sprinty i soutěž o nejbrutálnější zvuk

| autor: Archiv Hradecká V8

Tradiční sraz amerických vozů hradecká Vosmička se v minulém roce přesunul ze Stříbrného rybníku na letiště v Hradci Králové a letošní 16. ročník tam proběhne také. Již příští víkend 18. – 20. srpna si budou moci fanoušci nablýskaných aut opět užít pohled na americké káry a vytuněné motory. Mezi účastníky nebudou chybět auta značek jako Mustang, Corvetta, Ford nebo třeba Cadillac.

Park 360 v areálu hradeckého letiště otevře brány návštěvníkům v pátek 18.8. ve 13 hodin. V 18 hodin proběhne oblíbený Cruising, kdy vozy za hřmotného burácení motorů projedou Hradcem. V 19 hodin publikum roztančí kapela Prague Rockabilly Cats a hradečtí Three Wild Gun.

Hlavní program je plánován na sobotu, zahájen bude v 9 hodin příjezdem amerik. Během dne se návštěvníci mohou těšit na soutěž ve sprintech One shot či Sound contest – soutěž o nejbrutálnější zvuk. Silná auta doplní i silák Franta, který předvede silovou artistiku od ohýbání železných tyčí až po roztahování těžkých aut. Zábavu pak v průběhu odpoledne doplní ukázky amerického fotbalu v podání hráčů Dragons Hradec Králové. V kontrastu s těmito vystoupeními potom bude večerní představení Pole dance tanečnic a nelze opomenout ani na volbu Miss hradecká V8.

Chybět nemůže ani hudební doprovod. Letos pódium ovládnou kapely Strewballs Rockabilly a The Brassbound Rockets.

Vstupné na akci činí 350 Kč pro dospělé, děti do 150 cm a ZTP mají vstup zdarma. Letos si můžete s Vosmičkou také zasoutěžit o chopper Harley.

 

 

autor: Archiv Hradecká V8
autor: Archiv Hradecká V8
autor: Archiv Hradecká V8
autor: Archiv Hradecká V8
autor: Archiv Hradecká V8
Program Program
autor: Hradecká V8

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme