Na Flošně budou mít novou saunu a ochlazovací bazének

Wellness studio na Flošně | Foto: SNHK
Wellness studio na Flošně | Foto: SNHK

Nová sauna a ochlazovací bazének čeká na Koupališti Flošna v Hradci Králové na všechny saunaře a milovníky wellness. 

Na dobu letních prázdnin se zde sice wellness studio uzavře, ale po znovuotevření se návštěvníci mohou těšit na vylepšení. Nová finská sauna přijde na 1,3 milionů korun, ale prohřívat se a potit se v ní může dvakrát vyšší počet saunařů, než-li ve stávající komoře.

Wellness studio Flošna, které se v areálu královéhradeckého koupaliště otevřelo před čtyřmi lety, si za dobu svého provozu našlo dlouhou řadu stálých návštěvníků. "V nabídce je finská sauna, bio sauna, parní kabina, aroma kabina, komplex masážních sprch, klidová místnost, venkovní terasa, vířivka a 13m bazén s masážními tryskami. Součástí wellness jsou i dvě masérny," vyjmenovává Jaroslava Bernhardová, ředitelka Správy nemovitostí Hradec Králové (SNHK), městské společnosti, která Flošnu provozuje. 

Podle vedení městské firmy SNHK se na Flošně i ve wellnes bere velký ohled na podněty i připomínky návštěvníků. "Díky nim můžeme provoz neustále vylepšovat. Rozšíření bude realizováno vybudováním druhé finské sauny v hodnotě bezmála 1,3 milionu korun, která bude kapacitně dvakrát větší než stávající sauna," uvedla ředitelka Bernhardová.

Obě finské sauny se budou lišit i vnitřní teplotou. Na své tak přijdou i saunaři, kteří mají odlišné požadavky na výšku teploty. "Pro zlepšení služeb bude taky vybudován ochlazovací bazének, který byl kritizován návštěvníky jako největší nedostatek Wellness studia Flošna," uzavírá Jaroslava Bernhardová.

Z důvodů těchto úprav bude Wellness studio Flošna v období letních prázdnin uzavřeno. Během letních prázdnin však návštěvníci mohou nerušeně využívat letní koupaliště Flošna, které je dnes již připraveno k otevření a čeká se pouze na zlepšení počasí.

Více o letošní sezóně na Flošně jsme psali také v článku Na Flošně se čeká na slunce, pak se otevřou brány koupaliště.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
14.5.2014 19:04
Saunista (neregistrovaný)
Flošna sauna
Bazének u sauny je náramná věc,ale za předpokladu,že se saunující před vstupem do bázenku osprchují.To je problém většiny saun.Bez osprchování je z bazéneku za den bazének plný potu a špíny!Uhlídat se to nedá a při upozornění dostane jeden ještě vynadáno.Mám s tím 40 letou zkušenost!!!Kdo má rád hygienu ten si dá raději kbelík studené vody se sprchou!!!!Tak snad se to tam nějak podaří.Jinak nápad perfektní!!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Na Flošně vzniknou další venkovní toalety, stávající počet nestačí

Návštěvníci koupaliště Flošna se dočkají nového sociálního zařízení. Díky úspěšné letní sezoně je možné převést z rozpočtu Správy nemovitostí Hradec Králové do rozpočtu města částku ve výši dva miliony korun. Z ní bude v příštím roce financována projektová dokumentace, zbývající…
Čtěte více

Nočnímu koupání na Flošně je konec. Může za to chování některých návštěvníků

Řadu let pořádal provozovatel hradeckého koupaliště Flošna noční koupání. Akce byla oblíbená a navštěvovaná. S tím je však konec a mohou si za to návštěvníci sami. Tedy někteří. Podle slov zejména ti mladších ročníků. Příští sezonu popřemýšlí vedení koupaliště o jiném konceptu…
Čtěte více

Flošna je otevřená, zatím za mimosezónní vstupné

Letní hradecké koupaliště Flošna zahájilo novou sezónu. Veřejnosti se otevřelo už v sobotu a to v čase od 10 do 19 hodin. V provozu budou všechny atrakce i služby koupaliště, voda v padesátimetrovém bazénu bude vyhřátá na 26 stupňů. Vstupné bude zatím mimosezónní, tedy 100 korun…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme