Motoristé musí v Hradci počítat s řadou objížděk

Motoristé v Hradci Králové teď musí počítat s řadou objížděk. O nadcházejícím a příštím víkendu bude omezen provoz na frekventované křižovatce v Hradci Králové u Tesly. Kvůli opravě vozovky budou vypnuté semafory a bude tam omezen počet jízdních pruhů.Uvádí to v dnešním vydání pro Královéhradecký kraj MF DNES.
Z Malého a Velkého náměstí v centru Hradce Králové mohou automobily vyjíždět pouze ulicí V Kopečku. Do 15. října bude uzavřena hradecká Kydlinovská ulice od křižovatky s ulicí Dobrovského po křižovatku s ulicí Bohuslava Martinů. Ve směru z centra vede objížďka jednosměrně ulicemi Dobrovského a Bohuslava Martinů na Jateční plácek a zpět do Kydlinovské, v opačném směru ulicí Bohuslava Martinů na ulici Antonína Dvořáka. Tam mohou řidiči odbočit pouze vpravo. Odbočení vpravo i vlevo je možné pouze na výjezdu ze Sušilovy ulice.
Kvůli přestavbě bývalého pivovaru v Hradci Králové je v úseku od Fortny po Mosteckou ulici stále jednosměrný provoz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
1.5.2006 11:10
karel (neregistrovaný)
objížďky
nejhorší je jednosměrka u bývalého pivovaru, kde se ještě dlouho bude stavět palác pro krajské úředníky, který budeme dlouho splácet.existuje tajná leasingová smlouva mezi krajem a stavební firmou, o které je z minulosti již několikrát známo, že dovede bezohledně zneužívat svého dominantního postavení na českém stavebním trhu.Stavba ve skutečnosti vyjde okolo 4 miliard, ale o tom se mlčí a nikdo si to nedovolí napsat do tisku.
Hanba!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme