Mikulášský trolejbus vyrazí do ulic města, čerti budou řádit i na Bílé věži

I letos bude Hradec brázdit Mikulášský trolejbus. "Projeďte se s námi letos již po devětadvacáté Mikulášským trolejbusem. Za přítomnosti hodného Mikuláše, krásného anděla a strašidelných čertů zažijí ti nejmenší mnoho nevšedních prožitků. Hodné děti budou za básničku nebo písničku obdarováni cukrovinkami, zlobivé však mohou skončit v pytli," zve na akci hradecký dopravní podnik. S pohádkovými postavami se děti mohou potěšit i o přestávkách na konečných stanicích - terminálu, v Malšovicích U Čechů a na Novém Hradci Králové. Jízdné je zdarma pro děti i jejich doprovod. Trolejbus vyjíždí v 15.35 od Alessandrie přes Nový Hradec, Terminál, Malšovice a zase zpět.

Na čerty s Mikulášem můžete vyrazit i na Bílou věž..  Hodní čerti obsadí věž od 15 hodin. Bát se jich rozhodně nemusíte, dohlížet na ně budou Mikuláš s andělem. Přesto dětem doporučujeme mít připravenou (třeba čertovskou) básničku, říkanku či písničku. Poslední odvážlivci se budou moci vydat za čerty v 18 hodin.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme