Městští strážníci se zaměří na kontrolu psů a parkovné

Městská policie hodlá v příštím roce opět rozšířit kamerový monitorovací systém v Hradci Králové. Přibude totiž monitorovací bod před zimním stadionem. "Tím by měl být kompletně monitorován celý okruh z hlediska přehledu nad veřejným pořádkem," uvedla tisková mluvčí magistrátu Petra Krátká.
Podle mluvčí to nebude jediná aktivita, na kterou chtějí městští strážníci v příštím roce klást důraz. "Příští rok se strážníci zaměří na kontrolu psích známek, placení parkovného, vymáhání pokut za přestupky od cizinců a také na problematiku hluku ve městě přes letní měsíce. Městská policie bude i nadále spolupracovat s komisemi místních samospráv, reagovat na požadavky a účastnit se jejich jednání," dodala Krátká.
Ve středu se s městskými strážníky sešel nový primátor Otakar Divíšek. V Novém Adalbertinu s nimi diskutoval o vizi, úkolech a jejich působení ve městě. "Strážníci jsou reprezentanti města, proto jsem jim kladl na srdce aby se tak chovali. S jejich prácí jsem spokojen, uvědomuji si, že vykonávat tuto činnost je psychicky velice náročné", uvedl primátor.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme